Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Gheorghe Dincă racola femei prin anunțuri matrimoniale: „Doresc să îmi petrec restul vieții lângă o gospodină”

Cel mai de temut criminal al ultimilor ani, Gheorghe Dincă, ar fi racolat femei prin anunțuri matrimoniale. Înainte să le răpească pe Luiza și pe Alexandra, a lipit prin Caracal anunțuri în care se recomandă ca om serios, aflat în căutarea femeii care să-i fie alături până la sfârșitul vieții. Anchetatorii au găsit afișele printre mormanele de gunoaie din casă.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Doresc să cunosc o persoană de sex feminin, fără obligații, să locuiască cu mine și să ne mutăm la munte”, a scris Gheorghe Dincă în afișele pe care le-ar fi distribuit în Caracal. În același anunț, cel suspectat că a ucis cu sânge rece, le pune femeilor interesate încă o condiție: "doresc să îmi petrec restul vieții lângă o gospodină".

Deși este căsătorit, Dincă se recomandă a fi bărbatul ideal, gata să-și ducă aleasa inimii în călătorii de vis prin țară. Cel mai probabil- dincolo de intențiile bune- se ascundeau însă altele, posibil criminale.

Citeste si: Ce a cumpărat Gheorghe Dincă de la farmacie în ziua în care Alexandra a sunat la 112. Farmacista a rupt tăcerea

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Gheorghe Dincă este singurul suspect în cazul celor mai șocante dispariții din ultimii 30 de ani, iar dovezile care îl incriminează continuă să apară chiar și după 3 luni de când a mărturisit că a luat două vieți.

În casa din Caracal, anchetatorii au găsit zeci de astfel de anunțuri imprimate pe coli A4 și însoțite de un contact.

Gheorghe Dincă racola femei prin anunțuri matrimoniale

Câte femei au sunat la acel număr de telefon, nimeni nu știe deocamdată, dar e posibil ca metoda de racolare să nu fi dat rezultat din moment ce mai târziu le-a răpit pe Luiza și pe Alexandra.

Pe cea din urmă ar fi ținut-o într-o încăpere pe care a numit-o dormitor, dar care arăta mai degrabă ca un depozit plin de gunoaie.

În tot haosul de care s-a înconjurat, mintea i-a fost armă, iar acum ar încercă să o folosească împotriva celor care l-au încarcerat: potrivit unor zvonuri, li se plânge anchetatorilor că mâncarea pe care o primește în Arestul Central e prea acră și ar fi cerut să i se înlocuiască mai des cearșaful de pe pat.

Citeste si: Dramele neștiute ale familiei Măceșanu! Tatăl Alexandrei și-a pierdut mama vara trecută, după ce femeia a fost mușcată de o insectă pe câmp EXCLUSIV

În plus, nu-i plac colegii, ceilalți deținuți îl înjură și le-ar fi cerut anchetatorilor să ia măsuri împotriva lor. Dacă nu ii fac pe plac, nu mai colaborează.

Avocatul lui Gheorghe Dinca infirmă însă speculațiile și spune că nu știe de clientul său că s-ar fi plâns.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI