Gheorghe Dinca- bestia cu chip de om din Caracal- ar fi facut mai multe victime- cred procurorii care l-au audiat astazi intr-un alt caz socant
- care in urma cu cinci ani a cutremurat opinia publica.

Atunci- Alexandra Goghez- o adolescenta de 17 ani- era gasita fara suflare intr-un parc din Craiova. Fusese violata- torturata si ucisa- la trei saptamani de la disparitie.

Citeste si: ”Criminalul din Caracal”, filmat în timp ce aruncă bijuteriile Alexandrei

Cu sufletul rupt in bucati si cu ochii lipiti de tabloul fiicei- mama a retrait in aceste zile cosmarul. Dupa atata amar de vreme, isi pierduse orice farama de speranta ca cineva o sa plateasca intr-o buna zi pentru oroare.

OZANA GOGHEZ, mama Alexandrei: Pai, nu ne-a dat niciun raspuns numai daca mergem noi pe acolo sa mai intrebam. Zic ca se lucreaza la caz. Pana la urma nu ne mai incalzeste cu nimic. Pe ea nu o aduce nimeni inapoi.

Crima a ramas cu autor necunoscut, dar modul de operare seamana izbitor cu felul in care cele doua adolescente au sfarsit in mainile calului din Caracal.De aceea, anchetatorii nu exclud nicio varianta, desi Gheorghe Dinca neaga ca ar fi ucis-o si pe ea.

De altfel, in Olt si Dolj sunt si alte disparitii misterioase si toate ar putea sa duca spre casa groazei.

Mai revoltator e ca doua copile- de 15 si respectiv 17 ani- erau din orfelinat si nu le-a mai cautat nimeni.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Mama Luizei a primit un mesaj conform căruia fiica sa trăieşte. Ce au descoperit polițiștii

Politistii spun ca cei de la DGASP nu ar fi fost de acord ca identitatea lor sa fie facuta publica. Cei care aveau in grija, insa, neaga asta si dau vina pe politisti.

Pe de alta parte, anchetatorii asteapta verdictul medicilor legisti, care analizeaza ramasitele gasite in casa ororilor, dar si cenusa ridicata din butoaie metalice.

Din pacate, focul e dusmanul criminalistilor in astfel de cazuri, spun surse de la INML, deoarece poate distruge multe probe. S-ar putea ca identitatea cadavrelor sau felul in care tinerele au murit sa nu poata fi stabilite.

Si reconstituirea de ieri a fost un esec. Dinca i-ar fi purtat pe politisti dintr-o parte in alta si nu mai recunoastea locurile, spun surse din ancheta. In plus, acuza dureri in piept.

Gabriela Groza- psiholog criminalist: Poate ca spera si incearca in mod constient sa conduca pe piste false anchetatorii ca poate are undeva o speranta ca daca nu vor gasi cadavrele e mai greu sa fie condamnat pentru omor vazand si el ca cercetarile au fost facute pentru alte infractiuni si nu pentru omor. Suntem indreptatiti sa avem suspiciuni. Este o persoana care a mintit de la inceput, sansele sa minta sunt mai mari decat sa spuna adevarul pentru ca nu este intr-o situatie in care sa ii fie favorabil adevarul.

Practic, anchetatorii n-au inca nicio dovadă ca Luiza si Alexandra sunt moarte. Doar declaratia suspectului de orori in serie, care a marturisit ca le-ar fi ucis.

Pe Luiza ar fi tinut-o sechestrata in casa vreme o luna si jumatate si ar fi chinuit-o. Cand a aflat ca procurorii DIICOT au deschis dosarul penal pentru trafic de persoane in cazul ei, Gheorghe Dinca spune ca i-a luat fetei viata si ar fi aruncat cadavrul in Dunare.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Scrisoare deschisă catre Premierul Viorica Dăncilă a Doctorului Adina Alberts: "Fetele astea nu sunt moarte!"

In lipsa unor probe concrete, parintii adolescentei disparute se agata de orice fir de speranta. Astazi, un mesaj bizar i-a bulversat si i-a facut sa fuga intr-un suflet la o adresa din Caracal. Cineva i-a transmis ca Luiza ar fi fost rapita si ar fi inca in viata.
Din pacate, alarma a fost una falsa.

Gospodaria, loc de tortura

Gheorghe Dinca si-ar fi transformat gospodaria in loc de tortura cu multi ani in urma- cred vecinii- care povestesc ca a trecut mai bine de un deceniu de cand a imprejmuit ograda cu garduri uriase din caramida si ciment.

Sora vitrega a monstrului din Caracal e socata si ea.

Anchetatorii periaza in continuare tot Caracalul in cautare de probe.

Pana si procurorii DIICOT au fost socati de ce le-a fost dat sa vada aici. Sunt o gramada de gropi sapata in pamant si cimentate. Exista si un beci- cu barne agatate in tavan- care seamana cu un loc de tortura.

De asemenea, Gheorghe Dinca avea butoaie de metal si solutii speciale care grabesc arderea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si