Data la care va fi realizată procedura nu a fost încă stabilită.

"În cursul acestei zile, inculpatul Dincă Gheorghe a fost transferat din Arestul Central în Spitalul Penitenciar Jilava, pentru efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale", a anunţat, marţi, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Surse judiciare au precizat că este vorba despre efectuarea expertizei psihiatrice, dar data la care aceasta va fi efectuată nu a fost încă stabilită, relatează News.ro.

Gheorghe Dincă a declarat procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie. Bărbatul susţine că le-a răpit, le-a sechestrat şi le-a ucis, trupurile fiind arse într-un butoi metalic din curtea sa.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

Citeste si: Ce au în comun Gheorghe Dincă și pedofilul olandez

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu susține că nepoata sa a fost luată de fiul lui Gheorghe Dincă

Citeste si: „Nu cred că este moartă" este declarația uluitoare a iubitului Alexandrei Măceșanu, tânăra sechestrată de Gheorghe Dincă

De asemenea, anchetatorii au găsit, la indicaţiile lui Dincă, la liziera unei păduri din Caracal, în saci, cenuşă şi resturi de oase, însă analizele legiştilor nu au putut stabili dacă acestea aparţin Luizei Melencu.

Dincă este acuzat de trafic de minori, viol şi omor calificat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si