Gigi Becali s-a distrat pe cinste în ziua de Crăciun la petrecerea de logodnă a lui Ianis Hagi. Patronul celor de la FCSB a lăsat departe orice grijă, și a pășit cu încredere pe ringul de dans alături de artistul Pindu.

Patronul FCSB, dans și cântec la nunta lui Ianis Hagi

Gigi Becali nu numai că a dansat pe ritmurile machedonești, dar a și cântat.

Videoclipurile cu el au împânzit imediat internetul, acolo unde a primit laude, dar și critici. În urmă cu un an, acesta spunea că el nu mai merge la astfel de evenimente, deoarece nu mai suportă muzică. Ei bine, de data aceasta se pare că patronul FCSB a făcut o excepție, mai ales că Hagi este și naș pentru cele trei fiice.

”Nu mai suport muzica deloc. Sufletul meu nu mai suportă muzica. Nu merg la petreceri. La nunți, la botezuri, nu merg. De exemplu, m-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun, că se mărită. I-am zis ‘Măi tată, eu te cunun cu mare drag, la biserică și acasă! La masă nu vin! La muzică, la distracție nu vin’. I-am botezat copilul lui Vulturar, la biserică. La masă nu am călcat. Mi-am botezat nepoata. Am stat la masă, dar când au venit lăutarii am plecat.

Nu e că nu vreau, dar nu pot. Se întâmplă în suflet și în trup ceva și nu pot să suport muzica, deloc”, spunea Gigi Becali, în vara lui 2021.

Becali nuntă Hagi

Gigi Becali s-a distrat de minune la nunta lui Ianis Hagi.

[Sursa foto: TikTok]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat, chiar în ziua de Crăciun! Fotbalistul român își ceruse iubita în căsătorie în vară, la Paris: „Înseamnă foarte mult pentru noi. Vă mulțumim că sunteți aici”

@ciprianwlegend Gigi Becali la nunta lui Ianis Hagi 😂 #gigibecali #gigibecaliofficial @Hagi Ianis ♬ sunet original- Ciprian.Daw

La petrecere, Gigi Becali a venit însoțit și de soția sa, Luminița.

Cât a cheltuit fiul lui Gică Hagi pentru petrecerea inedită?

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat la aproximativ jumătate de an de la momentul în care s-au logodit, la Paris. Petrecerea a avut loc într-un local de fițe din nordul Bucureștiului, acolo unde au venit în jur de 400 de invitați.

Nuntă Ianis Hagi

Ianis Hagi a făcut o petrecere de logodnă cu aleasa inimii sale, în ziua de Crăciun.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: O familie întreagă și-a găsit sfârșitul în casă, de Crăciun. Doi adulți și un copil s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Potrivit cancan.ro, fiul lui Gică Hagi, în vârstă de 24 de ani ar fi cheltuit 100.000 de euro pentru petrecerea fastuoasă. Numai inelul de logodnă l-a costat pe Ianis 50.000 de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si