Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Gina Matache, vacanță în Spania cu familia. Cum s-a distrat artista?

Gina Matache este o artistă îndrăgită, iar de curând a avut parte de o vacanță minunată, alături de familie. Iată cum s-a distrat artista.

Maria Stiuca,

Gina Matache, vacanță în Spania cu familia [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Gina Matache este o artistă iubită, o mamă desăvârșită și o mare pasionată de vacanțe. Ori de câte ori are ocazia, nu spune nu unei noi aventuri, iar astăzi a venit să ne povestească despre ultimele peripeții avute în călătoriile sale”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Gina Matache, vacanță în Spania cu familia

Cristina Dorobanțu: Bine ați venit!

Gina Matache: Bine te-am găsit!

Cristina Dorobanțu: Doamnă, știu că vă planificați vacanțe mai tot timpul. La finalul anului ați fost în Spania.

Gina Matache: Stai puțin să te corectez. Eu nu-mi planific niciodată vacanțele.

Cristina Dorobanțu: Vin ele așa de la sine.

Citește și: VIDEO- Nunta de vis se pregătește din timp. Cât ajungem să plătim dacă ne ocupăm de acum de eveniment?

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Gina Matache: Nu stau foarte mult pe gânduri. Am pus degetul pe hartă și zic: „vreau aici”. Se rezolvă imediat.

Cristina Dorobanțu: Vă place mai mult să călătoriți singură sau împreună cu ei?

Gina Matache: Indiferent, nu țin cont, dar cu ei îmi place că nu stau eu să umblu după Uber, după nu știu ce. Ei știu tot.

Ei sunt cu planificatul, ei își planifică fiecare pas. Ajungem în aeroport, de aici închiriem mașină. Este Răzvan foarte meticulos, nu lasă nimic la voia întâmplării. După aia trebuie să vedem dacă am mers la mare, trebuie să mergem și în zona de munte a țării respective și în trei zile maxim am cunoscut toate punctele de atracție din țara respectivă. De aia spun că îmi place să merg cu ei, fiindcă îmi iau cumva povara de pe umeri.

Cristina Dorobanțu: Vă place să mergeți pe jos sau să stați la plajă să vă relaxați?

Gina Matache: Sunt o sedentară. Dacă e nevoie merg și pe jos asta. Nu înseamnă neapărat că-mi face o plăcere deosebită. Mă mulez după cei cu care sunt. Dacă sunt singură prefer pe un șezlong, să citesc, să beau un cocktail.

Cristina Dorobanțu: De curând a fost ziua Deliei. Cât de mândră sunteți de fiica dumneavoastră?

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Adevărul dureros al morții artistului Liam Payne. Ce au descoperit autoritățile- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Gina Matache: Îți dai seama că am inima cât porumbelul și nu numai că sunt mândră că o văd doar pe scenă, dar mă uit și văd rezultatul muncii. Văd cumva că mi-am îndeplinit misiunea de părinte. Fiindcă, vezi tu, pentru un părinte sau cel puțin pentru mine nu e important să te întrebe lumea câți bani ai, ce ai. Se uită la ce copii ai și atunci ești cumva apreciat. Pentru mine asta contează. Deci mă bucur enorm că s-a realizat, că e fericită.

Cristina Dorobanțu: V-a moștenit la caracter?

Gina Matache: Nu știu ce să spun. Uneori văd părți din mine și bune și rele. Uneori îmi reproșează „of, că uite, mă strâmb la fel ca tine”, că „uite, că sunt foarte efervescentă”. Și eu moștenit de la mama. Nu ne putem juca cu natura.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI