Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Giurgiu: Un elev s-a filmat în timp ce dansa pe manele pe o mașină de poliție. „O să-și îndeplinească visul: se întâlnește cu procurorul”

Un elev din Giurgiu s-a filmat în timp ce dansa pe manele pe o mașină de poliție, la acel moment agenții fiind în școală, ținând prelegeri. În acest sens, se efectuează cercetări.

Ana-Maria Costea,

VIDEO - Giurgiu: Un elev s-a filmat în timp ce dansa pe manele pe o mașină de poliție. „O să-și îndeplinească visul: se întâlnește cu procurorul”

[Sursa foto: Captură Video]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un elev din Giurgiu s-a filmat când dansa pe o mașină de poliție. Videoclipul a ajuns pe platforma TikTok.

Citește și: Infirmierele care au dansat „găina” îmbrăcate în polițiste nu vor să spună cine le-a dat hainele uniformele

Poliția se afla în unitatea de învățământ pentru o prelegere

„La data de 11 noiembrie a.c., în timp ce polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei ai Biroului Siguranță Școlară desfășurau activități preventive în interiorul Școlii Speciale nr.1, din municipiul Giurgiu, un elev, instituționalizat în cadrul unei căsuțe de tip familial, s-a urcat pe autospeciala M.A.I., fiind filmat de către un alt elev.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, au transmis autoritățile, potrivit ziare.com

Elevul este instituționalizat în cadrul unei căsuțe de tip familial, iar poliția era la unitatea de învățământ pentru o acțiune preventivă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În timp ce oamenii legii erau în interiorul Școlii Speciale din municipiul Giurgiu, elevul s-a urcat pe autospecială.

„O să-și îndeplinească visul: se întâlnește cu procurorul”,

au transmis oamenii legii printr-un comentariu.

Citește și: VIDEO |Imagini inedite: Doi polițiști au fost filmați când făceau dragoste în timp ce erau în misiune

O tânără a dansat lasciv în cimitir

O tânără a ales să danseze lasciv  în cimitir. Imaginile cu ea cățărată pe un mormânt au devenit ulterior virale. Românca făcea mișcări provocatoare pe un mormânt, iar secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt de toți cei care au văzut videoclipul.

Clipul video i-a șocat pe oamenii care l-au vizualizat.

Femeia a decis să se filmeze în ipostaze greu de crezut. Aceasta a dansat provocator în cimitir și a avut mișcări provocatoare pe un mormânt.

Citește și: VIDEO| Imagini inedite cu o tânără care dansează pe un mormânt. Românca a fost filmată

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI