Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Globurile de Aur 2024. „Oppenheimer”, marele câștigător

„Oppenheimer" a fost marele câștigător al serii la Globurile de Aur. A bifat toate trofeele importante, inclusiv pentru cel mai bun actor și cel mai bun regizor. „Barbie”, în schimb, nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor. Gala marchează startul oficial al sezonului de premii de la Hollywood.

Maria Stiuca,

Globurile de Aur 202 [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Oprah a înmânat trofeul cel mai important al serii: cel mai bun film al anului. Cu un succes răsunător, Oppenheimer a zdrobit competiția.

Oppenheimer, trofeul la Globurile de Aur

Opppenheimer a luat în total 5 dintre cele mai importante trofee, inclusiv pentru cea mai bună regie, cea mai bună coloană sonoră și cel mai bun actor. Cillian Murphy l-a interpretat pe J. Robert Oppenheimer, inventatorul bombei atomice în cel de-al doilea război mondial.
De partea cealaltă, Barbie nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Deși pelicula a avut cele mai mari încasări ale anului trecut și a rămas pe primul loc în box office săptămâni întregi, a reușit să ia doar două premii fără miză, dintre care unul pus pentru prima dată în istorie la bătaie, Premiul pentru Realizări de box-office.

Pe scenă, Margot Robbie le-a dedicat premiul tuturor oamenilor care s-au îmbrăcat în roz și au mers vara trecută la cinema.

Chiar dacă nu a luat premiul pentru cel mai bun musical, la care aspirau cu toții, Barbie a făcut o figură frumoasă pe covorul roșu. Margot Robbie a purtat o rochie Armani într-o nuanță de fucsia și a întors toate privirile.

Citește și: VIDEO- Barbie și Openheimer, bătălie pentru globurile de aur. Ce nominalizări au primit producțiile cinematografice?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Tot la categoria cele mai bine îmbrăcate s-a încadrat și Taylor Swift, cu o rochie sirenă din paiete verzi, făcută special pentru ea de casa de modă Gucci.

În aceeași categorie intră și Keira Knightley cu o rochie prințesă accesorizată cu pietre strălucitoare și completată de coafura simplă.

Jennifer Aniston a mers pe o linie simplă: păr puțin coafat și o rochie lungă, neagră, pe corp.

Jennifer Lopez, în schimb, a fost o apariție.

A fost ediția cu numărul 81 a Globurilor de Aur. În premieră, anul acesta a mai fost introdusă o nouă categorie de premii pentru cel mai bun show de stand-up televizat. Nu e de mirare deci că gazda principală a galei de anul acesta a fost un comediant. Jo Koy este de origine filipineză și a avut numeroase spectacole speciale de stand-up pe Comedy Central şi Netflix. Nominalizaților la Gala de anul acesta li s-a recomandat în prealabil să nu aibă un ton activist pe scena galei, și toți au respectat acest lucru. Niciun discurs de mulțumire de pe scenă nu a inclus vreun mesaj politic. „Oppenheimer” este favorit să câștige și Oscarul pentru cel mai bun film în acest moment.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI