„V-ați gândit vreodată cum v-ați simți dacă v-ați transforma, peste noapte, în mici artiști? O întrebare care își are răspunsul în materialul următor. Colega noastră, Daniela Mireanu, a descoperit un kit de arte plastice, de-a dreptul fascinant. Cum arată tablourile pe care le realizăm singuri, vedeți chiar acum”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Relaxare prin goblen cu diamante

La un singur click distanță, o întreagă lume artistică ni se desfășoară în fața ochilor.

De la picturi cu desene cu animale și până la peisaje complexe sau chiar portrete, aproape că nu există imagine pe care să nu o putem realiza singuri. Și tot aici găsim și altfel de picturi: una pe numere și alta cu diamante. Rețeta este simplă: alegem imaginea dorită, facem comandă și în doar câteva zile primim acasă un kit cu absolut tot ce ne trebuie ca să realizăm singuri un goblen cu ștrasuri.
Odată ce viitoarea operă de artă este gata pentru a fi asamblată, regulile sunt clare. În cazul picturilor, delimitarea culorilor se face prin cifre, iar în cazul goblenurilor cu diamante... ei bine, colega noastră ne arată cum reușim să asamblăm cele 15 mii de ștrasuri.

Citește și: VIDEO- Chipul fotbalistului Gheorghe Hagi, pictat pe peretele unei școli din Constanța

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Acest tip de artă reprezintă și o formă de terapie și destresare. Cercetările științifice au demonstrat că pictura reglează ritmul cardiac și nivelul zahărului din sânge, dar are și efecte benefice asupra creierului. Ideea acestei forme de artă plastică și a tablourilor cu diamante aparține unui român, care și-a dorit să găsească o activitate care să-i ajute pe oameni să scape de stres.
Tablourile pe care le pictăm singuri sau cele tip goblen, realizate cu mii de diamante se bucură de un succes uriaș în rândul adulților.

Chiar și vedetele noastre și-au dat seama de beneficiile acestei activități si o practică ori de câte ori au ocazia. Iar concluzia este simplă: odată ce ai început, e greu să te mai oprești.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si