La vârsta la care alții dau din coate pentru un rost în viață, Radu s-a autointitulat "golănaș de Europa". Deși n-a realizat prea multe în scurta existență, pe conturile de socializare, este vedetă:

Celor 3 000 de urmăritori le vorbește cel mai adesea de la înălțimea unor autoturisme de lux unde își arată valoarea, alături de amici. Mereu aranjat ca să dea bine, băiatul rău din Călărași mai apare în imagini, la lăutari.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În lumea în care se învârte, Radu e celebru. Viața lui a devenit, în urmă cu câteva luni, subiect de manea.

Banii care îi alimentează traiul de lux n-au văzut sudoarea frunții. "Golănașul de Europa" îi primește de la părinți. Singur acasă după ce ai lui au luat drumul străinătății, tânărul își trăiește viața cum crede de cuviință. Ultima oară când s-a distrat bine în Centrul Vechi, a vrut să-și ducă amicii acasă deși băuse.

Polițiștii l-au oprit moment în care el a vrut- cu orice preț- să scape!

Citeste si: VIDEO| Dosar penal pentru ”James Bond” din Centrul Vechi. A sărit în Dâmboviţa de frica poliţiştilor

IULIAN SURUGIU, SINDICAT POLIŢIE: A sarit in Dambovita cu gandul sa treaca in partea cealalta. Apa fiind rece nu a avut incotro si a ajuns in spital.

A spus ca scapa daca intra in Dambovita, dar a uitat ca politistii mai si gandesc, mai au si statii, telefoane. Nu avea nicio scapare!

Poliţiştii au încercat să-l ajute să iasă din apa aproape îngheţată, dar tânărul nu a cooperat. În centrul Capitalei, au fost mobilizaţi medici, pompieri şi scafandri.

La Spitalul Universitar, medicii i-au descoperit o alcoolemie de 0,09 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. De-acolo, a ajuns la audieri, unde a refuzat, din nou, să vorbească cu poliţiştii. A fugit de oamenii legii de frica unui nou dosar penal, pentru că avea dreptul de a conduce suspendat după ce a fost prins in luna octombrie gonind cu vizetă pe o şosea. În 2017, tânărul a mai fost anchetat pentru aceeaşi infracţiune.

IULIAN SURUGIU, SINDICAT POLIŢIE: Avem o problema generala. Foarte multi tineri au fost nevoiti, din cauza conditiilor politice, economice, parintii lor au plecat. Si eu au crescut cum au putut. De bunici, vecini, in familii abandonate si asta e rezultatul.

În cele din urmă băiatul de 21 de ani s-a ales cu dosar penal şi va rămâne pieton o bună perioadă de timp.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un șofer din Capitală s-a aruncat în Dâmbovița pentru a scăpa de Poliție


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si