Un pian în mijlocul naturii, două felinare veșnic îndrăgostite și un stâlp de iluminat drept trompetist. La prima vedere ar putea părea că intrăm în lumea de poveste a basmului Frumoasa și Bestia. Însă nu este nici pe departe așa. Vorbim doar despre unul dintre cele mai instagramabile locuri din Craiova: un parc tematic care a urcat rapid în topul celor mai instagramabile locuri din țară, a transmis Cristina Dorobanțu.

Grădina englezească a oltenilor

Astfel de momente sunt tot frecvente în micul parc din centrul orașului Craiova. Mari și prietena ei nu locuiesc în zona grădinii publice, dar au venit dintr-un cartier mai îndepărtat special ca să facă poze aici, iar mai apoi să le posteze în mediul online. Spre deosebire de alte zone din oras, în acest parc exista multe elemente de decor care îi ajută pe tineri să pozeze în diverse ipostaze.

Citește și: Orașul din România pe care oricine ar trebui să îl viziteze. Este locul mult iubit de un scriitor celebru și o oază de liniște și frumusețe naturală

,,Câte poze ai făcut acum? Nu știu, foarte multe, dar cu siguranță găsesc ceva care să-mi placă’’, a spus Mari.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

,,Facem, zilnic facem, de câte ori trecem pe aici pentru că nu ai cum să nu fotografiezi această zonă minunată. Uitați-vă în jur să vedeți ce frumoase sunt magnoliile’’, a spus o localnică.

Decorat cu tot felul de elemente inedite, parcul atrage atenția prin simplitate, eleganță și imaginație.

Se întinde pe o suprafață mică, dar a devenit o oază de liniște indispensabilă pentru cei care locuiesc în apropierea lui. Și nu numai.

Supranumită "Parcul Englezesc", grădina și-a căpătat denumirea datorită asemănării izbitoare cu vechile grădini londoneze. Reamenajat în urmă cu 2 ani, parcul este plin de elemente surpriză, care fac deliciul publicului și reprezintă o atracție suplimentară a locului.

,,De aproape doi ani, cei doi stâlpi veșnic îndrăgostiți fac parte din peisajul verde și au devenit elementul cel mai fotografiat de trecători’’, a spus Teo Argint, corespondent Știrile Kanal D.

Discuție reporter-localnici- ,,Ce au vrut să spună cu aceste elemente? O iubire eternă, adică o iubire eternă între doi îndrăgostiți. E prima dată când vedeți elementul? Da, e prima dată''.

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Tranzitat zilnic de sute de plimbăreți, parcul este un loc care reunește nenumărate generații. Corporatiștii se relaxează aici în pauză de masă, bunicii se plimbă și își fac siesta, iar mamele îi aduc pe cei mici aici, să se joace.

Parcul rămâne una dintre atracțiile principale ale orașului cu atât mai mult cu cât oferă experiențe interactive celor care îl vizitează.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: