Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Grădinile spectaculoase ale vedetelor la „Casă de vedetă”

Serie de verdeață, flori parfumate, animalele de companie drăgălașe: un paradis al vedetelor autohtone prezentat la „Casă de Vedetă”.

Redactia Stirile Kanal D,

Grădinile spectaculoase ale vedetelor [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

„- Ai poftă de un măr? Rupi un măr. Încă nu-s coapte suficient, dar să știi că-s destul de dulci. Aici e zona de relaxare când cel mic e sus stăm noi de povești, noi doi eu cu nepoțelul am o relație aparte și uite aici schimbăm noi părerile.

Citește și: Ziua Națională a pisicii portocalii, 1 septembrie 2023. Când fost fondată ziua de apreciere a pisicilor roșcate?

- Prima zonă de relaxare unde văd că o împărțiți cu pisicuțele.

- Da, de fapt, împărțim toată casa și grădina cu pisicuțele. Au devenit foarte sociabile și prietenoase cu oricine ne vizitează.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

- Cine se ocupă de grădină?

- Marius. 

- Cum se numesc pisicuțele?

- Cel negru e Norocel și celălalt este Spionel. Spionel, el este prezent peste tot nu-i scapă nimic, e foarte curios.

- Văd că avem magnolie.

- Da, este să zic... o bucată de rai aici și m-am ocupat și împreună cu Liliana, împreună cu Dănuț, cu fiul nostru și în ani de zile am reușit să plantăm 101 copaci și arbuști”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI