Loviți pe trecerea de pietoni

Primele informații arată faptul că, miercuri seara, în jurul orei 18:00, un conducător auto în vârstă de 34 de ani din Cluj-Napoca a accidentat două persoane  care se angajaseră în traversarea unui drum, pe trecerea de pietoni. Șoferul efectua manevra de mers înapoi și nu s-a asigurat. Pietonii traveraseră pe culoarea verde a semaforului. 

Citeste si: Accident rutier grav pe autostrada A1, în Giurgiu. Cum s-a produs totul

Martorii au acordat primul ajutor victimelor

Martorii accidentului au sărit imediat în ajutor. Au dirijat circulația, au încercat să protejeze victimele până la sosirea salvatorilor și au sunat la 112. Până că ambulanță trimisă de dispecerat să ajungă, un echipaj SMURD aflat în zona a oprit și a acordat primul ajutor. 

Citeste si: Traficul a fost blocat timp de două ore între Dăneasa și Radomirești. O cisternă a trebuit să fie pusă înapoi pe roți

„Intervenție pentru acordarea asistenței medicale unui adult și unui copil răniți în urma unui eveniment rutier produs pe Calea Dorobanților din municipiul Cluj-Napoca.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

O autospecială pentru intervenție rapidă, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în jurul orei 18.00 pentru a acorda asistență medicală de urgență unui bărbat, în vârstă de cca 60 de ani, și unui copil minor, în vârstă de cca 4 ani, care au fost răniți în urma unui eveniment rutier produs pe Calea Dorobanților din Cluj-Napoca.

Bărbatul prezenta multiple traumatisme și pierderi ale stării de conștiență, iar copilul minor era în stare de conștiență și prezenta mai multe traumatisme.

Ambii au primit asistență medicală de urgență și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Imediat după producerea accidentului, echipajul SMURD, din punctul de lucru Mociu, care trecea întâmplător pe acolo, a fost solicitat de martori să oprească pentru a acorda primul ajutor calificat celor două persoane rănite în urma accidentului. Aceștia au reușit să acorde primele îngrijiri până la sosirea echipajelor alocate pentru intervenția respectivă și au sprijinit acordarea asistenței medicale de urgență până când cei doi au fost urcați în ambulanțe.”,  au transmis reprezentanții ISU Cluj prin intermediul unui comunicat. 

Citeste si: O familie tânără, distrusă într-o fracțiune de secundă! O clipă de neatenție a fost de ajuns, iar viața le-a fost spulberată într-un accident

VIDEO- Imagini de la locul accidentului:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si