O gravidă în 16 săptămâni a murit la 24 de ore de la internarea în spitalul județean din Bacău. Reprezentanții unității medicale se apără și spun că femeia a fost consultată de mai mulți medici. Însă rudele victimei susțin că s-a pierdut timp prețios în care specialiștii n-au făcut decât să discute între ei. Abia după 12 ore femeia ar fi ajuns în sala de operație, dar starea ei s-a tot înrăutățit.

Cu putin timp înainte de internare, trecuse printr-un consult care a stabilit că sarcina, rezultatul unei proceduri in vitro, decurgea normal. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional, a transmius Christian Sabbagh. 

Gravidă moartă în timp ce medicii „se consultă''

Ovidiu, logodnicul victimei- Chiar discutam cu Maria cazul de la Botoșani... Și ne-a marcat ce se poate întâmpla în țara asta. Și nu credeam că o să fiu și eu în situația asta în care să pierd totul în 24 de ore.

La 7 dimineața, Maria a mers la urgențe, la Spitalul Județean Bacău cu febră și dureri abdominale. Era însărcinată în 16 săptămâni după o procedură in vitro, dar medicul de gardă a constatat că nu se aud bătăile inimii făptului. Maria, în vârstă de 38 de ani, a rămas internată, însă medicul ginecolog nu și-a dat seama ce cauzează febra, așa că a trimis-o la specialistul ATI.

Reprezentanții spitalului spun că au procedat ca la carte.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Țaga Aurelia, director medical- Starea pacientei a fost satisfăcătoare în momentul în care s-a prezentat în serviciul nostru, a rămas internată.

Dar după câteva ore, starea pacientei s-a agravat.

S-ar fi format o comisie medicală și s-a solicitat inclusiv opinia unui chirug. Timp de 12 ore s-a discutat despre necesitatea unei intervenții chirurgicale, fără vreo măsură efectivă, se plâng rudele.

Țaga Aurelia, director medical- În timp ce se consultau, a avut loc avort spontan al acestui făt oprit în evoluție.

După 24 de ore de la internare și 2 stopuri cardiorespiratorii, inima femeii de 38 de ani care își dorea atât de mult să devină mamă s-a oprit pentru todeauna. Rudele Mariei spun că medicii au pierdut timp prețios...

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ovidiu, logodnicul victimei- Cu medicul care a făcut laparascopia, la chirurgie. Începe să vorbească, să scoată 2-3 cuvinte medicul de la maternitate, dar este întrerupt de medicul de la chirurgie. Și ni se comunică faptul că chirugia este o știință... Nu e exactă, că maria este într-o stare gravă...

Rudele și partenerul Mariei au depus mai multe plângeri iar cazul este anchetat inclusiv de polițiști. Analizele suplimentare făcute la IML Iași trebuie să stabilească de ce s-a înrăutățit atât de rapid starea femeii.

Cu 48 de ore înainte de a se prezenta la spital, Maria a fost consultată de un medic de la o clinică privată  iar sarcina decurgea normal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si