La doar 34 de ani, Mihaela şi-a găsit sfârşitul într-un mod inexplicabil. Tânăra, mamă a 3 copii care o adorau, era însărcinată în 8 luni. Aştepta cu nerăbdare să-şi aducă pe lume pruncul, însă nu a mai apucat, pentru că s-a stins în spital, înainte să-i dea viaţă. Tatăl bebeluşului nenăscut, care lucrează în străinătate, a venit într-un suflet în ţară când a aflat cumplita veste.

Îngenuncheat de durere, omul nu poate să îşi explice cum s-a produs această tragedie.

"Am vorbit cu ea și mi-a spus că o doare din ce in ce mai tare, nu mai pot... si i-am zis stai linisteste-te. Cand am incercat sa o mai sun nu mi-a mai raspuns nimeni", a afirmat barbatul.

Citeste si: VIDEO- Gravidă, acuzații de malpraxis la adresa medicului

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Mihaela a mers duminică la spital, pentru că se simţea rău. Acolo, medicii şi-au dat seama că avea o complicaţie şi trebuia să nască mai devreme. I-au făcut o injecţie care să o ajute şi au lăsat-o să aştepte în salon. Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu exactitate apoi. Cert este că după două ore, tânăra a fost găsită în toaletă, în stop-cardio respirator.

Femeia nu a mai putut fi salvată, iar pruncul din pântece nu a apucat să vadă lumina zilei

În zadar au încercat medicii să o resusciteze. Femeia nu a mai putut fi salvată, iar pruncul din pântece nu a apucat să vadă lumina zilei. Cu lacrimi în ochi, rudele acuză doctorii că nu au făcut nimic pentru salvarea tinerei. Mai mult, cred că injecţia care i-a fost administrată i-ar fi provocat moartea.

De cealaltă parte, reprezentanţii Maternității spun că au procedat corect şi că injecția nu are efecte adverse.

Citeste si: VIDEO- Femeie, moartă după consult la spital. Rudele: A murit cu zile

Necropsia va stabili cu exactitate din ce cauză a murit tânăra. În paralel, se face şi o anchetă la Maternitatea din Buzău. Pentru familie, însă, singura alinare va fi să aprindă o lumânare la cimitir. Trei copilaşi nu vor mai avea de acum pe cine să strige mamă.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si