Nordul Eviei, dar și din Grecia Centrală, sunt la cheremul vremii extreme.

Azi dimineață, localnicii au primit mesaje de avertizare pentru fenomene meteo periculoase și risc crescut de inundații din cauza furtunii Elias.

Grecia, din nou sub inundații

Șoferii prinși de potop pe drum au rămas blocați pe șoseaua Chalkida-Mantoudi din cauza aluviunilor venite de pe versanți. Ploile de cod roșu au adus puhoaie pe străzi și în orașe.

Alimentarea cu electricitate a fost întreruptă. Numeroase case au fost inundate iar oamenii au fost sfătuiți să se adăpostească în zone mai sigure.
Meteorologii au anunțat ploi abundente, cu vijelii și grindină în centrul și sudul continentului, dar și în Sporade, Evia, vestul Cretei și în vestul Insulelor Ciclade. Vremea rea va continua și mâine.
Românii care se află în Grecia sau vor să călătorească acolo trebuie să știe că Ministerul Afacerilor Externe a emis o alertă de călătorie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si