Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Grecia lovită din nou de inundații. S-a emis cod roșu și avertisment de călătorie

Este avertisment de călătorie pentru Grecia unde este cod roșu de inundații. Cea mai lovită de ploi torențiale, grindină și vijelii a fost Evia, acolo unde vremea extremă a mai provocat prăpăd.

Redactia Stirile Kanal D,

Grecia lovită din nou de inundații [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nordul Eviei, dar și din Grecia Centrală, sunt la cheremul vremii extreme.

Azi dimineață, localnicii au primit mesaje de avertizare pentru fenomene meteo periculoase și risc crescut de inundații din cauza furtunii Elias.

Grecia, din nou sub inundații

Șoferii prinși de potop pe drum au rămas blocați pe șoseaua Chalkida-Mantoudi din cauza aluviunilor venite de pe versanți. Ploile de cod roșu au adus puhoaie pe străzi și în orașe. Alimentarea cu electricitate a fost întreruptă. Numeroase case au fost inundate iar oamenii au fost sfătuiți să se adăpostească în zone mai sigure.
Meteorologii au anunțat ploi abundente, cu vijelii și grindină în centrul și sudul continentului, dar și în Sporade, Evia, vestul Cretei și în vestul Insulelor Ciclade. Vremea rea va continua și mâine.
Românii care se află în Grecia sau vor să călătorească acolo trebuie să știe că Ministerul Afacerilor Externe a emis o alertă de călătorie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI