Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Grecia, prima țară majoritar ortodoxă care legalizează căsătoriile între persoane de același gen

Parlamentul elen a votat legea prin care sunt legalizate căsătoriile între persoane de același gen. Membrii comunității LGBT au aplauda decizia parlamentarilor.

Redactia Stirile Kanal D,

Grecia legalizează căsătoria între homosexuali [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Grecia devine prima țară majoritar ortodoxă care legalizează căsătoriile între persoanele de același gen. Legea a fost votată în Parlament în ciuda opoziției dure a Bisericii. Drept urmare, cuplurile formate din persoane de același gen vor putea adopta copii”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Grecia legalizează căsătoriile între persoanele de același gen

Membrii comunității LGBT au aplaudat decizia curajoasă a parlamentarilor, care au aprobat legea promovată de premierul grec. O explozie de bucurie a avut loc în piața Sintagma după anunțul mult așteptat.

Citește și: VIDEO- Bătaie cu ranga în traficul din Capitală! De la ce a pornit întreg scandalul?
Timp de mai multe zile, susținătorii bisericii au manifestat și ei în piața Sintagma pentru a-i determina pe parlamentari să nu voteze această lege.

Ei au purtat cruci și steaguri cu sfinți și au cântat rugăciuni.
Grecia a devenit a 15-a țară din Uniunea Europeană care legalizează căsătoria între persoanele de același gen.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI