Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Grindina a devastat totul in cale

In sudul tarii, grindina a facut prapad. In cateva minute, zeci de localitati din Ilfov, Ialomita si Calarasi au fost ciuruite la propriu, iar oamenii s-au trezit cu pagube uriase. Toate roadele pamantului au fost compromise, iar gheata a spart pana si acoperisurile caselor.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In cateva clipe, forta vijeliei cu aspect de tornada a provocat fiori. Ca un infern s-a dezlantuit natura in sudul tarii si bucati mari de grindina au devastat totul in cale.

Comuna Independenta din Calarasi a fost lovita crunt de furia vremii.

Bietii oameni spun ca absolut tot ce aveau prin ograda a fost distrus. Un batran a inceput sa planga atunci a vazut ce prapad a facut gheata cazura cu nemiluita.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Cum ne ferim casa de furtuna

La Branesti si Cernica, un stratul gros de gheata a acoperit drumurile si a umplut curtile oamenilor.

Vantul care a suflat si cu peste 100 de kilometri la ora a rupt cablurile de electricitate, astfel ca oamenii au ramas fara curent.

Citeste si: VIDEO| Fenomen meteo extrem pe Autostrada Soarelui

Pe sosele abia s-a putut conduce din pricina vremii. Pe autostrada Soarelui grindina a provocat necazuri, in vreme ce la iesirea din Bucuresti ploaia torentiala a format blocaje pe kilometri intregi.

In timpul urgiei, o alta tornada a fost fotografiata de un sofer in localitatea Cuza Voda din Calarasi.
Din fericire, nu a mai avut o intensitate la fel de mare ca cea de zilele trecute din Drajna.

Vestea proasta e ca fenomenul extrem s-ar putea repeta oricand, avertizeaza meteorologii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI