Statul a intervenit iar asupra concediilor medicale și a reglementat taxa pe boală. Impozitul de 10% pe salariul bolnavilor va fi eliminat pentru anumite categorii. Despre ce este vorba ne spune Diana Buzea, a transmis Cristian Sabbagh.

Cine nu mai plătește "taxa pe boală"?

Guvernul a eliminat astăzi, prin ordonanță de urgență, impozitul de 10% pe concediile medicale care a fost introdus în luna decembrie și care a dus la o adevărată revoltă printre pacienți.

Concret, sunt mai multe categorii de persoane care vor fi scutite de plata impozitului, vorbim despre mamele care au în grijă copii bolnavi, gravidele, pacienții cu afecțiuni oncologice și cazurile de urgență. Ulterior, Guvernul a anunțat că și concediile post-natale se încadrează în excepții. Premierul a rămas ferm în privința celorlalte tipuri de concedii medicale și a spus că pentru tuse și junghi se va reține acel impozit de 10%, a transmis Diana Buzea.

Citește și: VIDEO- Un bărbat și-a pus capăt vieții după ce a pierdut sume colosale la păcănele. Doi copii au rămas fără tată

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si