Guvernul Orban este primul Executiv care își asumă răspunderea pe buget. Ședința plenului reunit va începe la ora 16.00.

Primul proiect care va fi citit în plen este tocmai bugetul pe anul viitor, după care următoarele vor fi legea bugetului asigurărilor sociale și OUG 114. Partidele au avut timp să depună amendamente până la ora 10, iar Guvernul va decide în ședință dacă și le însușește.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

În termen de 3 zile, opoziția are timp să depună o moțiune de cenzură, iar dacă trece, Executivul este demis. În caz contrar, dacă nu se depune o moțiune de cenzură, proiectele de lege se consideră adoptate.

Citeste si: Mai cresc pensiile cu 40%? E bomba anului! Premierul a făcut anunțul

PSD se reunește astăzi, în ședința Comitetului Executiv, tocmai pentru a decide dacă va ataca demersul Guvernului la Curtea Constituțională sau va depune o moțiune de cenzură. 

Citeste si: Guvernul Orban, criticat dur chiar de către un lider PNL: „Îmi este rușine”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si