La Parlament a fost forfota mare, PSD pregateste marea debarcare a guvernului Orban!

Ludovic Orban, premier: Suntem pregatiti pentru orice situatie. Cei care depun motiunea sunt niste oameni politiici care si-au dat masura lipsei de valoare.

Moțiunea numită „Guvernul Orban/PNL- privatizarea democraţiei româneşti”. a fost depusa astazi de social-democrati. Un nume greu de retinut chiar si pentru liderul deputatilor PSD.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: PSD a depus moţiunea de cenzură intitulată ”Guvernul ORBAN/PNL – privatizarea democraţiei româneşti”

Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Alfred Simonis: Moțiunea are titlul: Guvernul Orban trebuie demis... ăă.. Cum e moțiunea? Cum e titlul? Guvernul Orban trebuie demis, privatizează democrația, îmi cer scuze.

Guvernul Orban, în pericol. Cum arată primele calcule

Social-democratul a dovedit faptul că nu știe nici care este numărul necesar de voturi. 

Alfred Simonis: „Avem peste 233 de voturi”.

Gresit, domnule deputat. Pentru a trece o moţiune de cenzură este nevoie de 233 de voturi, iar partidul dumneavoastra impreuna cu UDMR aduna doar 230 de alesi. Așadar, matematic, barca PSD-UDMR mai are nevoie de trei voturi pentru a demite Guvernul Orban, iar ele pot veni de la nou infinatului partid Forta Nationala, a lui Teodor Melescanu, care are 4 parlamentari.

Potrivit textului motiunii, guvernul Orban trebuie demis de urgenţă pentru că schimbarea sistemului electoral în prag de alegeri care încalcă standardele europene, iar modificările s-au fără consultare şi dezbatere, prin angajarea răspunderii de către partidul aflat la putere.

Citeste si: Tăriceanu anunţă că ALDE va susţine Guvernul propus de Orban

Moţiunea de cenzură depusă de PSD va fi prezentată în plenul Parlamentului lunea viitoare, iar data dezbaterii şi votul urmează să fie stabilite într-o nouă şedinţă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si