Vedetele de peste ocean s-au întrecut pe ele în noaptea de Halloween la capitolul creativitate. Mireasa moartă sau Grinch au făcut senzație pe internet, dar personajul cel mai popular a rămas drăcușorul. David Beckham cu coarne a strâns aproape 400 de mii de like-uri, a transmis Cristian Sabbagh.

Halloween, sărbătoarea preferată de vedete

S-a „condimentat” atmosfera! Halloween fericit!

Jennifer Lopez nu ratează nicio ocazie să încingă imaginația fanilor.

Iar de Halloween e momentul perfect. Diva s-a transformat în fost drăcușorul sexy, îmbrăcată din cap până-n picioare în latex roșu. Personajul ei a fost însă în topul favoritelor pe anul acesta. Iată încercarea lui David Beckham.

Tot din lumea întunecată vine și Shakira, iar Gwen Stefani schimbă registrul cu un machiaj mult mai elaborat.

Dar poate cea mai excentrică apariție a fost cea a reginei absolute a Halloweenului, Heidi Klum. Supermodelul, deghizat în păun, a avut nevoie de încă alți 10 acrobați pentru a întregi penajul colorat al păsării, însă rezultatul final i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Citește și: VIDEO- Parlamentarii și-au luat liber de ziua sfinților. Ilie toma, deputat PSD: "Sărbătoare-i sărbătoare! Se poate recupera, se poate lucra în alte zile"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Nelipsită din tabloul inedit de familie a fost și fiica lui Klum, Leni care a reprezentat un tort de căpsune, dar nici soțul supermodelului nu a lipsit, acesta fiind costumat într-un ou.

Deci întrebarea mea e, Tom, ce a fost prima dată? Oul sau păunul? Oul! Păunul!

Într-o notă haioasă a întâmpinat Mariah Carey sărbătoarea. Vedeta a făcut un filmuleț-parodie în care sugera că perioada Crăciunului începe... imediat după Halloween.

Iar Cristina Aguilera s-a costumat în... CHER!

Alții au petrecut în familie. Usher și-a fotografiat cei 4 copii în costume inedite. Mezinii săi, de 2 și 3 anișori au făcut senzație costumați în Super Mario și prințesa lui.

Iar la 71 de ani, Sharon Osbourne nu s-a sfiit să renunțe la haine și să copieze faimosul look-ul Biancăi Censori, în timp ce Ozzy s-a tranformat în Kanye West.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si