Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Haos în anchetă. Alexandra și Luiza ar putea fi în viață

Presupusele crime in serie de la Caracal sunt anchetate parca in orb de procurorii care bulverseaza acum opinia publica cu o alta ipoteza. Spera sa le gaseasca in viata pe Luiza si pe Alexandra dupa ce zilele trecute se incredeau in vorbele suspectului care a marturisit ca le-a ucis si le-a ars trupurile.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ipoteză: fetele, în mâinile unor traficanți

Omul de afaceri si politicianul Viorel Catarama este convins ca Alexandra si Luiza sunt in mainile unor traficanti.

VIOREL CATARAMA: „Dupa parearea mea sunt peste granite deja, nu au fost date in cosemn la frontiera si au putut sa paraseasca Romania. Si e o baiate de joc sa ne spuna ca un nenorocit din Caracal fara nicio dotare reuseste sa aiba un crematoriu performant. Este o bataie de joc sa ni se aduca in fata niste dinti de caine si sa ne spuna ca sunt dinti umani.

Nu este exclus ca individul banuit de omor sa fi avut complici. Stranii sunt imaginile surprinse de camerele de supraveghere din Caracal exact in dimineata in care Alexandra- sechestrata fiind- a sunat disperata la 112.

In jurul orei 9:30, Gheorghe Dinca opreste masina la marginea soselei, coboara si se indreapta spre un sant, dand impresia ca ar cauta ceva. Apoi se indreapta spre masina, iar aici imaginile se opresc brusc.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cateva ore mai tarziu- la 12:15- un autoturism albastru il aduce de undeva. Opreste mai in fata de unde individul parcase. Suspectul de orori in serie coboara si indreapta masina lui- cu o punga in mana. Urca si pleaca spre casa, unde probabil o surprinde pe copila cu telefonul in mana, cerand ajutor.

Citeste si: Un vecin de al lui Gheorghe Dincă suține că Alexandra Măceșanu ar fi în viață

Intre timp, alte informatii socante, dar nu oficiale, vin sa dea peste cap ancheta. Oasele arse- descoperite in curtea suspectului- ar fi umane, sustin surse de la medicina legala si se pare car ar apartine unei copile de 12-17 ani.

Seful DIICOT a spus doar ca cenusa si resturile de oase arse nu au fost gasite intr-un butoi propriu-zis, asa cum tot ei precizau zilele trecute, ci ar fi vorba de "arzator

improvizat".

Totodata, cimentul turnat in gropile din curte ar trebui spart, spun anchetatorii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI