„Circulația tramvaielor din Capitală a fost paralizată timp de mai bine două ore. Un șofer care a încercat să fenteze traficul a rămas suspendat cu autoturismul pe șina de tramvai”, a transmis Christian Sabbagh.

Blocat cu mașina pe șinele de tramvai

A fost haos în zona Pipera după ce un tânăr în vârstă de 20 de ani s-a crezut mai presus de ceilalți participanți la trafic.

Șoferul nu a stat pe gânduri și a luat-o pe linia de tramvai încercând să fenteze aglomerația. Doar că, după câțiva metri, mașina acestuia a rămas suspendată pe linia de tramvai.

Citește și: VIDEO- Sute de români au rămas blocați pe aeroportul din Dubai după inundațiile devastatoare

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

A fost chemată o dubă de tractări pentru a recupera autoturismul doar că și aceasta, la rândul ei, a rămas înțepenită pe șine. Într-un final, cele două vehicule au fost scoase cu ajutorul unor mașini 4x4.
Timp de două ore, circulația tramvaielor a fost blocată.
Șoferul care a provocat incidentul a fost testat cu aparatul alcool test și drugtest, iar rezultatele au fost negative. Chiar și așa, tânărul a fost amendat cu 3 mii de lei și 6 puncte de penalizare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si