Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Haos în Capitală după ce un autoturism a rămas blocat pe șinele de tramvai! Șoferul voia să evite traficul

Un șofer din Capitală a rămas cu mașina suspendată pe șinele de tramvai după ce a încercat să evite traficul. Haosul s-a instalat rapid.

Redactia Stirile Kanal D,

Grămada cere vârf, pe linia de tramvai [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Circulația tramvaielor din Capitală a fost paralizată timp de mai bine două ore. Un șofer care a încercat să fenteze traficul a rămas suspendat cu autoturismul pe șina de tramvai”, a transmis Christian Sabbagh.

Blocat cu mașina pe șinele de tramvai

A fost haos în zona Pipera după ce un tânăr în vârstă de 20 de ani s-a crezut mai presus de ceilalți participanți la trafic. Șoferul nu a stat pe gânduri și a luat-o pe linia de tramvai încercând să fenteze aglomerația. Doar că, după câțiva metri, mașina acestuia a rămas suspendată pe linia de tramvai.

Citește și: VIDEO- Sute de români au rămas blocați pe aeroportul din Dubai după inundațiile devastatoare

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

A fost chemată o dubă de tractări pentru a recupera autoturismul doar că și aceasta, la rândul ei, a rămas înțepenită pe șine. Într-un final, cele două vehicule au fost scoase cu ajutorul unor mașini 4x4.


Timp de două ore, circulația tramvaielor a fost blocată.
Șoferul care a provocat incidentul a fost testat cu aparatul alcool test și drugtest, iar rezultatele au fost negative. Chiar și așa, tânărul a fost amendat cu 3 mii de lei și 6 puncte de penalizare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI