Sute de soferi isi parcheaza masina in dreptul terminalului de plecari de la aeroportul Henri Coanda. Ei au, teoretic, posibilitatea sa achite tariful si la doua automate. Ghinion. Amandoua sunt defecte!

Problema nu e noua. Luni am surprins aceste imagini: soferi aliniati, asteptand, pe timpul lor, sa plateasca parcarea. Serviciile de 5 stele la cel mai mare aeroport? Nici vorba!

Totusi, luni, soferii au avut parte de o supriza. Angajatii aeroportului au observat camera de filmat si le-au permis celor care asteptau la coada sa plece fara sa mai plateasca.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Scandal uriaș într-un aeroport din România. 160 de pasageri s-au revoltat

Astazi, minunea nu s-a repetat. Reprezentantii aeroportului spun ca de vina sunt muncitorii care lucreaza la carosabil si care au sectionat cablurile de comunicatii. Oricum, doua automate sunt insuficiente la o parcare de asemenea dimensiuni. Exista insa planuri de modernizare. E nevoie urgenta de investitii. Sistemul se blocheaza tot mai des.

Si nu este singurul neajuns.

Petre Nechita, reporter Stirile Kanal D: Aprovizionarea magazinelor si a cafenelelor din interiorul aeroportului se face pe intrarea calatorilor, printre bagaje si masini. O problema, mai ales in orele de varf.

12,8 milioane de pasageri folosesc, in fiecare an, aeroportul din Otopeni.

Citeste si: Aștepta să plece în Londra, dar a murit în aeroport


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si