„Imagini incredibile vin dintr-un magazin din nordul țării, acolo unde clienții aproape că s-au călcat în picioare pentru a prinde cașcaval afumat la preț redus. Specialiștii pun astfel de imagini pe seama sărăciei și a scumpirilor din ultima vreme”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Aproape că s-au călcat în picioare pentru cașcavalul afumat

Promoția la cașcaval afumat a stârnit o adevărată bătălie într-un hipermarket din Suceava.

Clienții s-au încleștat deciși să nu rateze calupurile de cașcaval la preț redus. Nimeni n-a vrut să cedeze, așa că unul dintre cumpărători aproape că a fost călcat în picioare.
„Indiferent de promoție, mai ales dacă e ceva ce folosim tot timpul sau ceva gratuit, oamenii se îmbulzesc pentru că au impresia că li se cuvine acest lucru, pentru că au investit mult în relația cu retailerul. Când te afli într-o mulțime cu un obiectiv comun e foarte greu să te oprești și să încerci să fii mai atent la cei din jur, să nu îi rănești”, a explicat Alexandru Dincovici, antropolog.

Citește și: VIDEO- Cum sunt părinții, așa vor fi și copiii. Experții spun că sărăcia este moștenită din familie

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Schimbăm orașul și ne mutăm într-un magazin deschis de numai 3 zile în Iași. Oamenii au luat cu asalt raioanele și casele de marcat pentru decorațiuni, jucării și alte produse de casă. Inclusiv parcarea a fost sufocată.
De departe, însă, cea mai mare aglomerație s-a înregistrat la Craiova, cu ocazia deschiderii celui mai mare mall din oraș.
„E un context mai larg economic și nu putem să punem tot în cârca comunismului.

Nu doar în România, sunt alte țări unde oamenii stau la coadă pentru tehnologii de ultimă generație”, a mai explicat Alexandru Dincovici.
Nu trebuie ignorat nici contextul scumpirilor. Inflația a ajuns la un nivel record anul acesta, așa că reducerile și promoțiile devin o modalitate prin care oamenii au impresia că salvează o parte din buget.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si