Compania a anunțat că de la miezul nopții problemele întâmpinate au fost rezolvate. Clienții afectați de întrerupere vor putea face modificări fără nici o penalizare sau cost suplimentar. 

Haos pe aeroport. Sute de zboruri au fost anulate

„Toate zborurile Turkish Airlines au fost anulate!” Este anunțul care a creat haos aseară pe aeroportul din Istanbul. Mii de oameni au rămas la sol.

În total aproape 400 de avioane nu au mai putut decola. Din primele informații, ar fi picat sistemul informatic al operatorului aerian, iar listele de pasageri nu au putut fi verificate. Erau zboruri cu destinații în Orient, Africa de Sud, Asia și un singur zbor european, către Viena. Compania Turkish Airlines a anunțat că va oferi despăgubiri pasagerilor.

Pe aeroportul din Istanbul oamenii au fost blocați din cauza zborurilor anulate. Zborul care trebuia să fie de la Istanbul la Constanța a fost anulat oficial seara trecută.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Avionul trebuia să ajungă 21.05 și să decoleze la 21.55. Zborul a fost anulat pe ruta Constanța-Istanbul și retur. În primă fază, acesta ar fi fost anulat până la ora 22.00, dar intervalul s-a extins până astăzi, potrivit surselor Antena 3 CNN.

Compania a anunțat reluarea tuturor zborurilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si