Simona Bănică, mama Teodorei, a venit în "Casa Iubirii" pentru a vorbi cu Robi, cel care a dorit să aibă o relație cu fiica sa. Mama concurentei a vorbit cu amândoi, iar după discuția cu Robi l-a descris drept un om posesiv, care vrea să domine. Cu toate acestea, femeia a recunoscut că i-a permis Teodorei să se apropie de Robi pentru că a văzut că asta își dorește, iar ea ca mamă tot ce vrea este ca fiica sa să fie fericită.

La finalul emisiunii, după un amalgan de sentimente, pe melodia Simonei Bănică, s-a creat unul dintre cele mai emoționante momente din "Casa Iubirii". Toți concurenții au început să plângă.

Citește și: VIDEO Mama Teodorei, cuvinte grele la adresa lui Robi: "Este posesiv! Vrea să domine". Concurenta, profund afectată, a luat o decizie radicală: "Nu mai vreau nimic" Întâlnire de gradul zero între cei trei

Simona Bănică și Teodora

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Momentul mamă-fiică i-a făcut pe toți să plângă

Încă de la întâlnirea din camera roșie, atât mama Teodorei, cât și ea, au început să plângă din cauza emoțiilor. Simona Bănică a mărturisit că are o relație perfectă cu Teodora și este normal să intervină, în limite, în viața acesteia pentru a nu o vedea cum suferă.

Andreea Mantea: Ce înseamnă Teodora pentru dumneavoastă?

Simona Bănică: Tot. Și toți trei copii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Zodiile care sunt favorizate de Univers în luna noiembrie. Ei sunt nativi care au tras lozul câştigător- antena3.ro

Citeste si: Kamala Harris vs Donald Trump. Ce arată ultimele sondaje dinaintea alegerilor prezidențiale din SUA- wowbiz.ro

Andreea Mantea: Știu că i-ați scris o piesă.

Simona Bănică: Da. A fost o piesă pe care i-am dedicat-o la 18 ani și trebuia să o cânte cu mine, dar era cu examenele de bacalureat... Ne-am regăsit atât de mult în piesa asta încât am înregistrat-o cu greu, pentru că... lacrimile erau prezente... toți trei sunt sufletul meu!

Întrebată dacă și-ar dori ca fiica sa să reia cunoașterea cu Robi, Simona Bănică a preferat să se abțină, spunând în schimb că tot ce contează este fericirea Teodorei.

După ce au discutat și au lămurit ce a fost între Teodora și Robi, Simona Bănică a dansat cu fiica pe melodia pe care aceasta i-a dedicat-o.

Legătura profundă dintre cele două, sentimentul de iubire dintre mamă-fiică, i-a făcut pe toți să plângă. Atât fetele, cât și băieții au izbucnit în lacrimi. Printre cei mai afectați concurenți a fost Antoni, care a plâns în hohote. Dacă în camera roșie, când a văzut-o pe Teodora că plânge, a lăcrimat, de această dată, Robi a plâns.

Citeste si: Veste bună pentru pensionarele din țară! Detalii despre majorarea pensiilor- kfetele.ro

Citeste si: Ce reguli stricte trebuie să respecte Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis la masă. Motivul pentru care nu mănâncă alături de părinții lor- radioimpuls.ro

Citeste si: Imagini spectaculoase din cea mai bună stațiune de schi din lume. Este în Europa și prețurile pornesc de la 30 de euro- antena3.ro

Citește și: VIDEO "Încerc să mă resemnez" Robi și Teodora refuză să se împace. Concurenta a mărturisit tuturor că suferă: "Mi-e greu. Mă doare"

Antoni

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robi

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si