Chiar dacă zilele libere s-au încheiat, turiștii care au preferat apele termale, în locul vacanței la munte, petrec și acum. La Băile Felix, oaspeții au avut parte azi de o petrecere în bazine. Dansatoarele de aqua zumba au întreținut atmosfera, dar petrecăreții nu au renunțat nici la horele tradiționale, a transmis Cristian Sabbagh.

Horă și zumba în bazinele termale

După mâncărurile din belșug de la mesele de sărbători, turiștii cazați în acest complex de cinci stele au fost puși la mișcare.

Bucuria de a scăpa de caloriile acumulate i-a înviorat pe toți.

Vin de mulți ani aici și sigur că fetele schimbă programul de dans dar știu că e distracție și de aceea am vrut să particip. Ați prins deja mișcările? Nu chiar dar m-am străduit. Îmi ziceau nepoțelele, buniii ți-ai făcut prietene, a spus o turistă.

Dansatoarele au pregătit și un moment special. Așa că de la mic la mare, oamenii au incins o horă în toată regula, iar distracția s-a mutat și pe marginea bazinelor.

Un exercițiu foarte benefic după sărbători în special pentru că ne ajută și la arderea caloriilor și pierderea în greutate iar apa termală are multiple beneficii pentru corp și pentru piele, a spus o antrenoare de aqua zumba.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Relaxarea din cele 12 bazine interioare ale complexului nu este însă singurul răsfăț pentru vizitatori.

Un hidromasaj cu uleiuri esențiale, clienții pot alege tipul de ulei cu care li se face baia sau cealaltă variantă este cea de împachetare corporală cu srabi de fulgi de cocos și unt de vanilie și caramel. Zonă de tobogane, accesul gratuit la trei tipuri de saună, a spus manager hotel.

Hotelierii așteaptă peste 4.000 de turiști și în weekend-ul de Sfântul Ioan. Un sejur de două nopți începe de la 2.375 de lei pentru două persoane.

Citește și: VIDEO- Curcubeu dublu pe cer. Fenomen inedit la Botoșani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si