„În această săptămână Mercur, planeta Comunicării, tranzitează semnul Vărsătorului. Vibrația este cifra 6, ceea ce înseamnă că ar trebui să vă deschideți sufletul și să fiți mai afectuoși. Iată, ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Horoscopul săptămânii

„În această săptămână, Mercur, planeta Comunicării, tranzitează semnul Vărsător. Sunteți deschiși către comunicare, către socializare, abordați viața într-un mod diferit.

Ne bucurăm în această săptămână și de Luna Nouă în Vărsător. Este momentul să vă uitați în sufletul vostru și să vă faceți un plan și intenții pe care să le îndepliniți în următoarea perioadă.
În dragoste, Leii și Vărsătorii au parte de surprize. Vă deschideți sufletul să vă îndrăgostiți, să vă împăcați cu numite persoane cu care poate nu v-ați înțeles în trecut, abordați această săptămână cu sufletul deschis.
În dragoste, Taurii, Scorpionii au anumite situații de rezolvat. Poate că ar fi bine să cereți sfatul fie unei persoane apropiate, fie unui consilier care să vă ghideze către cea mai bună alegere.

Citește și: Horoscopul zilei de 5 februarie 2024: Previziuni pentru începutul săptămânii. Ce se întâmplă cu fiecare zodie?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Gemenii și Săgetătorii au planuri foarte bune pe sectorul financiar. Aceste planuri sunt aproape a fi bifate dacă vă scoateți în evidență abilitățile, dar și experiența. 
Pe sectorul financiar, Fecioarele și Peștii au o săptămână încărcată. Apar anumite erori pe care nu știți să le justificați și nici cum să le reparați. Poate că cel mai bine ar fi să chemați ajutor extern.
Berbecii și Balanțele reușesc în această săptămână să își stăpânească nervii și să se țină de programul legat de sport și de alimentație.

Acest lucru o să vă ajute pe termen lung.
Racii și Capricornii găsesc metode alternative pentru îmbunătățirea sănătății. Vă simțiți vulnerabili. Este important să vă creșteți imunitatea, dar și să vă schimbați modul de gândire.
Vibrația săptămânii este cifra 6. Această energie vă îndeamnă să vă deschideți sufletul în relație, să fiți mai tandru, mai afectuos și poate chiar să ascultați problemele celui apropiat. Reușiți să vă faceți anumite surprize și vouă înșivă și asta o să vă ajute foarte mult pe termen lung”, a transmis Andreea Dincă, astrolog.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si