În această săptămână Venus, planetă iubirii își începe tranzitul în semnul scorpionului. Această energie ne îndeamnă să facem planuri, să prioritizăm și să rezolvăm problemele. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte. Începe horoscopul cu Andreea Dincă, a transmis Cristina Dorobanțu.

Horoscopul săptămânii cu Andreea Dincă

În această săptămână, Venus, planeta iubirii, a plăcerilor și a banilor își începe tranzitul în scorpion, un semn profund.

Va ghidați după deviza, totul sau nimic, atât în dragoste, cât și pe sectorul financiar.

Pe sectorul iubirii, racii si capricornii au o săptămână interesantă, multe întâlniri, dar și decizii importante care vă ajuta să vă îmbunătăți viața de cuplu.

Berbecii și balanțele au parte de provocări pe sectorul iubirii, răsturnări de situație, dar și anumite lucruri care ies la suprafață. Este indicat să vă ascultați mai mult intuiția înainte să luați decizii.

Pe sectorul financiar și profesional, taurii și scorpionii au parte de surprize frumoase, oportunități la care nu vă așteptați. Îmbrățișați-le cu încredere și nu uitați să vă bucurați mai mult de viață.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Horoscopul zilei de 5 decembrie 2023: Surprize uriașe pentru trei zodii

Sectorul financiar poate să aducă răsturnări de situație leilor și vărsătorilor. Atenție cu cheltuielile. Posibil să vă depășiți bugetul pentru cheltuielile de sărbători.

Din punct de vedere al sănătății, gemenii și săgetătorii au rezultate bune în urma unor investigații. Acest lucru vă ajută să rasuflați ușurați și să vă bucurați mai mult de această perioadă.

Pe sectorul sănătății vor întâmpina vulnerabilitate fecioarele și peștii. Acordați mai multă atenție semnalelor organismului, care vă anunță că este momentul să încetiniți și să vă odihniți mai mult, a declarat Andreea Dincă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si