„În această săptămână soarele își începe tranzitul în semnul Taur. Vibrația săptămânii este cifra 7, posibil să apară ispite, încercați să stați departe de tentații. Începe horoscopul cu Andreea Dincă”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Horoscopul săptămânii

„În aceasta săptămână Soarele își începe tranzitul în semnul Taur, aveți o abordare realista asupra vieții, va concentrați foarte mult pe securitate financiară și emoțională.

Vă interesează să aveți de toate pe toate planurile.
Berbec: Zilele următoare va concentrați pe sectorul financiar unde aveți idei bune pe care le puneți în aplicare. Acestea ar putea să vă aducă rezultate foarte frumoase și multe beneficii.
Taur: Este o energie buna pe care o aveți si pe care o împărtășiți cu ceilalți. Ideile voastre ar putea sa va aducă avantaje atât la locul de muncă, dar si pe sectorul iubirii.
Gemeni: În această săptămână aveți nevoie de mai mult timp pentru introspecție și reflectare asupra vieții voastre, atât a părții intime, dar si a părții profesionale sau sociale.
Rac: Sunteți testați în aceasta săptămână de anumite prietenii, poate ca este cazul sa nu judecați și dacă vi se cer favoruri, sa fiți foarte atenți pe cine ajutați și ce promisiuni faceți.
Leu: Zilele următoare sunteți concentrați pe zona profesională, tot felul de întâlniri care ar putea sa va aducă avantaje si beneficii, însă, nu uitați să vă prioritizați deoarece nu va puteți
împarți în toate direcțiile.

Citește și: Horoscopul zilei de 14 aprilie 2024: Zodiile care se înțeleg de minune cu cei din jur. Cea mai generoasă zodie are parte de surprize

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fecioară: Este o săptămână în care va dedicați studiului sau poate va pregătiți pentru un interviu. Vin idei excelente pe care sa le folosiți pe termen lung. Unii dintre voi va puteți gândi și la o călătorie.
Balanță: Sunt tot felul de schimbări si răsturnări de situații pe sectorul sentimental care va dezamăgesc, dar este important sa va concentrați pe sectorul financiar unde apar posibilități si oportunități pe care nu aveți voie sa le ratați.
Scorpion: O săptămână intensă la locul de munca, poate sunt multe pretenții pe bani puțini, dar încercați sa va țineți calmul și răbdarea. În schimb, în zona amoroasă, puteți sa fiți mult mai deschiși, mai aventuroși.
Săgetător: Șanse bune pe sectorul iubirii, poate sunt anumite împăcări, anumite perspective la care nu v-ați gândit. Din punct de vedere financiar este momentul potrivit sa începeți o afacere sau sa va studiați următorii pași pentru un proiect personal.
Capricorn: Săptămâna aceasta va aduceți multa atenție pe sectorul iubirii. Aveți nevoie sa fiți creativi si din iubire ar putea sa iasă niste proiecte extraordinare. Cu familia încă mai aveți de dezbătut anumite subiecte pe care fie nu le-au înțeles, fie nu vor să le accepte.
Vărsător: Atenție daca urmează sa plecați într-o călătorie și mai ales atenție dacă susțineți un interviu sau un examen.

În schimb, lucrurile din familie, discuțiile cu familia se pot îmbunătăți.
Pești: Această săptămână aduce oferte legate de străinătate, călătorii și ar putea să vă schimbe perspectiva asupra planurilor voastre financiare. Este important să nu vă grăbiți, să cereți mai multe recomandări înainte de a lua decizii.
Vibrația săptămânii este cifra 7, această energie îndeamnă către spiritualitate, posibil să apară multe ispite pentru ca suntem în post, dar încercați să stați departe de tentații și lucruri care va dezechilibrează, acordați-vă mai multa atenție sufletului, minții și trupului”, a transmis Andreea Dincă.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si