Polițiștii din Capitală l-au prins pe suspectul de 41 de ani sub somiera de la pat. Acesta de ascundea de oamenii legii care au intrat să percheziționeze apartamentul.

Citește și: Greșeala unui șofer care și-a parcat BMW-ul de lux pe marginea unui drum național. Cum și-a găsit mașina

”La data de 4 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Serviciul de Investigații Ctiminale au acționat pentru depistarea persoanelor care se sustrag urmăririi penale sau executării unei măsuri privative de libertate", a transmis Poliția Capitalei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În acest context, la o adresă din Sectorul 6, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, împotriva căruia, la data de 3 noiembrie 2023, autoritățile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare.

Suspect în 90 de furturi, găsit sub pat

Suspect în 90 de furturi, găsit sub pat

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Suspectul, luat de sub pat și dus în arestul din Poliția Capitalei

Bărbatul era urmărit internațional pentru săvârsirea a 90 de infracțiuni de furt, participare la un grup organizat, însușire de mijloace de plată non numerar, utilizare frauduloasă de date informatice prevăzute în Codul penal austriac.

"Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, care a emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

De asemenea, cel în cauză a fost încarcerat în Arestul Poliției Capitalei, urmând a fi făcute demersurile legale, în materie penală pe linia cooperării internaționale”, a mai transmis Poliția Capitalei.

Suspectul se afla în urmărire internațională de mai mulți ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si