Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Hoț prins în flagrant. Individul a furat telefonul unei femei, în timp ce urca în autobuz

Un bărbat de 42 de ani a fost prins în flagrant, în timp ce fura telefonul unei femei care urca într-un autobuz. Individul a fost arestat.

Redactia Stirile Kanal D,

Hoț prins în flagrant [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Un individ în vârstă de 42 de ani a fost prins în flagrant de polițiști, în timp ce fura telefonul unei femei, când urca în autobuz.

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere, pe o stradă din Capitală. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru furt calificat, iar prejudiciul a fost recuperat şi predat victimei, a transmis Cristian Sabbagh.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Florin Salam, acuzat de înșelăciuni. Mărturia manelistului: "Poate le-am dat banii înapoi de două ori, cum am făcut cu mulți!"

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI