Miami are, de acum, o nouă atracţie turistică. Hotelul chitară- construit de tribul Seminole- care deţine deja un imperiu cu nume celebru in domeniul restaurantelor.

Vedete precum Khloe Kardashian, Johnny Depp, Morgan Freeman şi Sofia Richie au dat curs invitaţiei la recepţia de inaugurare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Cum te ajuta tavile de servire in prezentarea mesei?

Hotelul se mândreşte cu un cazinou uriaş- de 7.000 de locuri, baruri extrem de atractive ca design, 1.200 de camere, piscină, zonă comercială şi o scenă de concerte demnă de nume mari din industria muzicală. Maroon 5, Sting şi Billy Joel şi-au anunţat deja prezenţa aici!

Noaptea, la exterior, fascicule de lumină imită corzile unei chitare- ceea ce face hotelul şi mai atractiv decât este pe timpul zilei.

Tribul Seminole- originar din Florida, şi-a câştigat în 1988 dreptul de a deţine restaurante şi cazinouri, ceea ce i-a adus un succes uriaş în afaceri.

Citeste si: Schimbări la hotelul lui Radu Mazăre din Madagascar! Cine conduce acum afacerea în locul soției fostului edil?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si