Deși atmosfera din Poiana Brașov este una mai degrabă de iarnă, hotelierii se pregătesc intens să primească oaspeții care vor petrece Sărbătorile Pascale în stațiune.

Turiștii își rezervă camerele pentru minivacanța de Paște

Într-un hotel de patru stele telefoanele sună zilnic, iar turiștii încep să își rezerve camerele pentru minivacanța de Paște. Gazdele au pregătit apartamente luxoase și proaspăt renovate, dar și o zonă de relaxare cu piscină, saune și cabinete de masaj.  

Citeste si: VIDEO- Deși nu mai sunt restricții, mai multe restaurante din Brașov se văd nevoite să închidă la ora 22 din lipsă de clienți

"Pachetele pornesc de la tariful de 589 de euro, pentru trei nopți, două persoane. Tombolă cu premii, vânătoare de ouă de ciocolată și tot felul de concursuri. Bineînțeles vor avea mic dejun și cină inclusă, cu brunch pe data de 24, care înseamnă un bufet tradițional, cu preparate românești", ne-a spus directorul operațional al hotelului.

Pachete diferite, în funcție de durata sejurului

La un alt hotel de patru stele din Poiana Brașov turiștii au la dispoziție pachete diferite, în funcție de durata sejurului. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Sezonul de schi se prelungește în Poiana Brașov

"Pachet de trei nopți, care pornește de la 500 de euro, camera dublă pentru doi adulți, copilul plătește jumătate din tariful unui adult. Iar pachetul de patru nopți pornește de la 550 de euro. Avem cină pascală în data de 23, mic dejun pascal în data de 24."

Citeste si: VIDEO| Cozi și aglomerație spre pârtie. Turiștii rezistă

După mesele îmbelșugate, plimbările prin natură sau efortul depus pe pârtii, turiștii se vor putea relaxa în voie în zona de SPA.

Administratorii pârtiilor spun că va fi zăpadă de Paște

Pentru prima dată, după doi ani, turiștii se vor putea bucura de sărbătorile pascale, fără nicio restricție. Dacă și Mama Natură va ține cu ei, atunci iepurașul ar putea să vină pe schiuri în Poiana Brașov.

Este atât de multă zăpadă în Poiana Brașov încât administratorii domeniului schiabil spun că omătul va rezista chiar și până la Paște, iar atunci este posibil să avem condiții perfecte de schi. Stratul de omăt, în partea superioară a masivului Postăvarul depășește un metru, în acest moment, iar aici la bază ajunge chiar și la 40 de centimetri.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Premiile Oscar 2022: Când aflăm câştigătorii şi ce filme sunt favorite

Hotelierii speră că odată cu ridicarea restricțiilor, turiștii își vor face rezervări din timp. În anii trecuți, pachetele de sărbători erau vândute pe ultima sută de metri din cauza incertitudinilor provocate de pandemie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si