„Cine are 1,5 milioane de euro poate deveni proprietarul unui hotel în stațiunea Mamaia. În zona de fițe a litoralului românesc sunt mai multe clădiri de vânzare, unele dintre ele cu zeci de camere și apartamente. De ce renunță patronii la aceste afaceri? Lipsa angajaților, dar și migrarea turiștilor spre alte stațiuni sunt explicațiile principale”, a transmis Christian Sabbagh.

Hoteluri de vânzare pe litoral

Mai multe hoteluri din stațiunea Mamaia își caută proprietari noi.
„Pe site-urile de anunțuri, acest hotel se vinde cu 3,3 mil de euro. Este amplasat pe plajă în centrul stațiunii mamaia și are 25 camere”, a transmis Raluca Sevastru, corespondentul Știrilor Kanal D.

Un alt hotel de trei stele este scos la vânzare cu 2,2 milioane de euro. Vorbim de o clădire cu 16 camere și 12 apartamente.
Lângă lacul Siutghiol, încă două hoteluri se vând cu 1,5 milioane de euro, respectiv 2,5 milioane de euro. De ce sunt scoase la vânzare atât de multe proprietăți?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Dacă vorbim punctual despre probleme cred că în momentul de față principala problemă a hotelului este legată de lipsa personalului pe o parte cantitativ, nu e suficient personal, pe de altă parte în unele zone și calitativ, m-aș referi în special din experiența proprie la partea de recepție unde cred că avem nevoie de oameni cumva mai bine pregătiți și pe zona de alimentație publică, de restaurant”, a explicat Aurelian Marin, antreprenor.

Citește și: VIDEO-Păsări flamingo, surprinse pe litoral. Acestea au oferit un spectacol excepțional pe Lacul Techirghiol, spre bucuria fotografilor

Stațiunea Mamaia a pierdut inclusiv meciul rezervărilor în favoarea unor zone precum Eforie și Costinești.
„Mamaia venea cu ceva nou. Dacă la început a venit cu palmieri, o faleză amenajată, cu o pasarelă care între timp s-a demolat, a venit cu un parc avactic și o telegondola. Este nevoie de ceva nou, o nouă activitate”, a spus administratorul unei agenții de turism.

În extrasezon, stațiunea este mai mult pustie.
Din Năvodari şi până în Vama Veche, cel puțin 50 de proprietăţi sunt scoase la vânzare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si