Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Hotelurile exculsiviste din Zanzibar, prețuri piperate la cazare

În resorturile exclusiviste de lux din Zanzibar, prețul unei camere depășește 2.000 de euro pe noapte. Oaspeții au parte de plaje private.

Iulian Ciurea,

Hotelurile exclusiviste din Zanzibar, camere la prețuri amețitoare [Sursa foto: aguda]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Zanzibar- arhipeleagul situat în inima Oceanului Indian care ascunde plaje exotice și virgine, peisaje care abundă în vegetație si unde localnicii- îmbrăcați în haine tradiționale- își întâmpină turiștii cu zâmbetul pe buze într-o atmosferă care șterge grijile de acasă.

Resorturile de aici sunt exclusiviste, iar rafinamentul e observat încă de la intrare: marmură de jur împrejur, obiecte suflate cu aur, decorațiuni aduse din cele mai îndepărtate colțuri din lume, miros de vanilie și nucă de cocos pretutindeni. aproape omniprezent- este angajatul care poartă grija oricărui turist și îl întreabă ce are nevoie.

Zanzibar, insule pline cu hoteluri exclusiviste

Bungalourile și vilele de tip honey moon sunt amenajate ca niște locuințe cu 2 sau 3 dormitoare, bucătărie proprie, băi, cadă cu jacuzii în grădină sau cabină de dus în curte, piscină și plajă privată. De asemenea, pentru a fi evitat contactul cu personalul sau cu ceilalți turiști, cel care se cazează aici poate apela la servicii proprii de room service 24 din 24 de ore.
Resorturile de aici mai au un mare avantaj.

„Încercăm să micșorăm, așa cum spuneam și mai devreme, folositul plasticului în hotel, fără sticle din plastic, de asemenea, după cum bine știți, pungile din plastic nu sunt permise în Zanzibar. Încercăm să fim prietenoși cu mediul”, spune un manager de hotel.

Echipa stirilor Kanal D a fost apoi într-o mini-croazieră cu o barcă a localnicilor pentru a vizita Insula Prizonierilor.

„Suntem în largul Oceanului Indian și ne apropiem de Prison Island.

O insulă unde vom descoperi peste 100 de specii de broaște țestoase gigant”, relatează reporterul Kanal D.

Insulele cu hoteluri exclusiviste din Zanzibar, paradis pentru multe specii

Insula este un paradis al broaștelor țestoase gigant care ajung să trăiască până la 250 de ani. Ele au fost aduse aici în urmă cu doua secole drept cadou pentru sultanul Zanzibarului de la aceea vreme- direct din insulele Seychelles.

De atunci și până acum- broaștele s-au tot înmulțit.

„A fost folosită pentru a îi carantina pe bolnavii de holeră și gripă aviară, așadar era folosită ca un spațiu pentru carantină”, explică ghidul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

In Stone Town turistii descopera casa părintească a lui Freddie Mercury- un imobil transformat acum în muzeu și care are la etajele superioare un hotel.

Prețul unui bilet de vizitare este de 8 dolari americani. În interior există fotografii din timpul vieții artistului, pianul la care a cântat în concerte, cât și celebra geacă din piele galbenă.

Dupa cina, nicio seară nu se poate încheia altfel decât cu o petrecere în stilul local.
Pe ritmuri tribale, cât și pe acorduri ale unor melodii celebre în întreaga lume, turiștii se distrează ,uitând de orice fel de probleme sau griji.

 

 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI