Trei dintre indivizi au fost prinşi, însă alţii au reuşit să fugă, iar poliţia este acum pe urmele lor. Scenele acestea au fost surprinse în plină stradă, aproape de centrul oraşului Buzău. Pe filmare se vede cum mai mulţi tineri sunt scoşi dintr-o maşină şi puşi la pământ de alţi bărbaţi. La un moment dat, indivizii trântiţi pe asfalt sunt loviţi cu pumnii şi picioarele.

Citeste si: VIDEO| Fiul lui Georgică Cornu a fost reținut. Descoperirea șocantă a anchetatorilor

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Deşi imaginile par a fi o bătaie în trafic, în realitate ar fi vorba despre o acţiune în forţă organizată de Inspectoratul General de Poliție. Oamenii legii, îmbrăcaţi în civil, i-au urmărit şi i-au blocat în trafic pe indivizii suspectaţi că fac parte dintr-o reţea infracţională specializată în furturi de carduri bancare, formată din peste 10 persoane. De altfel, tinerii urmăriţi au fost loviţi de poliţişti pentru că înainte să fie prinşi au jefuit şi bătut mai mulţi oameni pe stradă.

Citeste si: VIDEO| Tată-monstru și-a torturat cei nouă copii

După intervenția poliţiei, 3 dintre membrii bandei au fost încătușați, însă câțiva dintre ei au reușit să fugă, iar poliţiştii sunt acum în alertă şi încearcă să îi prindă. Întreg oraşul a a fost împânzit de echipaje de poliţie şi jandarmerie. Pentru că au de-a face cu indivizi periculoşi, oamenii legii sunt înarmaţi şi poartă veste antiînjunghiere.

Citeste si: Rețea de permise false la Constanța! Cât costă să-ți cumperi carnetul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si