T rei hoți care au terorizat o zonă de lux a capitalei au fost prinși de polițiști după o jumătate de an. Numai dintr-o singură lovitură, ei au lăsat unui proprietar o pagubă de peste 50 de mii de euro. Adina Iliescu vine cu detalii. Bună seara, Adina!, a transmis Cristian Sabbagh.

Hoți prinși după o jumătate de an

Bună seara,

Spargerea a fost dată în luna mai, la pont, și asta pentru că jaful a avut loc într-un interval orar în care nu se afla nimeni acasă. Hoții ar fi reușit să treacă de sistemele de securitate și să fure din locuință mai multe bijuterii, ceasuri, dar si un seif cu 10 mii de euro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Percheziții DNA în București într-un dosar de obținere ilegală a unor terenuri de la stat. Prejudiciul depășește 10 milioane de euro

Când și-au dat seama că le lipsesc mai multe bunuri, proprietarii casei au sunat de urgență la 112. Autoritățile i-au căutat pe hoți multe luni. Doar ca abia după jumătate de an, făptașii au fost identificați. Este vorba despre 3 indivizi cu vârste între 34 şi 51 de ani, cunoscuți oamenilor legii.

Toți au fost arestați pentru infracțiunea de furt calificat și riscă ani grei de închisoare, a transmis Adina Iliescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si