„Doi hoți au fost prinși la o lună după ce au furat un bancomat de bitcoin! Ei riscă să stea în spatele gratiilor... degeaba! Potrivit unor surse judiciare, există suspiciunea că indivizii nu ar fi reușit să spargă bancomatul furat”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Hoți prinși la o lună după ce au furat un bancomat de bitcoin

În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere, se poate observa cum unul dintre indivizi se chinuie să scoată bancomatul bitcoin din locul în care se afla.

După ce reușește, partenerul său de infracțiuni intră în scenă și aduce un cărucior pentru a putea căra ATM-ul.

Spargerea a fost dată spre dimineață, la ora 03.30, când nimeni nu mai era în zonă. Potrivit anchetatorilor, hoții au plănuit spargerea în detaliu, cu mult timp înainte. Cei doi indivizi, în vârstă de 35 și 26 de ani, au închiriat o dubă din Italia, pe care au adus-o în România, cu scopul de a transporta bancomatul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„După ce au ajuns în România, timp de câteva zile, au dat târcoale restaurantului din Sectorul 1 al Capitalei, în care se afla ATM-ul, pentru a găsi momentul propice pentru a da spargerea. Apoi, și-au achiziționat uneltele necesare jafului”, a transmis Adina Iliescu, reporterul Știrilor Kanal D.

Pe data de 19 ianuarie, au acționat. Au furat ATM-ul cu totul și s-au făcut nevăzuți. Cel puțin, pentru o perioadă.

„În data de 24 ianuarie, bărbatul de 35 de ani a fost prins la aeroport și condus la audieri”, au transmis polițiștii.
În cursul zilei de ieri, polițiștii au reușit să-l găsească și pe cel de-al doilea hoț. Bancomatul, însă, parcă a intrat în pământ. Potrivit unor surse judiciare, există suspiciunea că hoții ar fi dat spargerea degeaba, pentru că nu ar fi reușit să spargă ATM-ul de fier și să fure banii din el. Prejudiciul total este estimat la peste 87.000 de lei, dar mare parte din el este nota de plată pentru ușa spartă și bancomatul dispărut.

Citește și: Cine este Mile Povan, cântărețul de muzică populară găsit mort în casă. Avea doar 32 de ani- VIDEO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si