Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Hoții de bancomate, prinși în sfârșit. Au dat multe spargeri

Hoții de bancomate care au dat mai multe spargeri în zona Moldovei au fost prinși azi-noapte. Aceștia se pregăteau să detoneze un bancomat.

Iulian Ciurea,

Hoti la bancomat [Sursa foto: Libertatea]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

„Ne aflam chiar in comuna in care hotii au încercat sa dea spargerea, in cursul acestei nopți. iar acesta este bancomatul pe care ar fi vrut sa-l golească. Numai ca de aceasta data oamenii legii au fost pe urmele lor și i-au prins in flagrant”, relatează corespondentul Kanal D la Galați.

Celebrii hoți de bancomate, prinși în Vrancea

Cei patru autori au încercat sa fuga de la locul faptei, dar au fost prinși, in cele din urma, de către procurorii DIICOT și de către ofiterii Directiei de investigații criminale.

La actiune a participat si un elicopter MAI care a survolat zona. Anchetatori sustin ca ar fi vorba chiar despre autorii celor doua jafuri de bancomat petrecute prin același mod de operare, luna trecută, la Tulucesti și Liesti, localități din judetul Galati. Mai mult, surse apropiate anchetei spun ca tot cei patru ar fi fost autorii și in cazul spargerii de la Paunesti, județul Vrancea, din noaptea de 2-3 Octombrie.

In acest moment sunt in desfășurare mai multe Percheziții la diferite adrese de pe raza municipiului Galati.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI