"Un jaf mai puțin obișnuit a avut loc în Drobeta Turnu Severin. Doi hoți au fost surprinși în timp ce furau mai multe caserole cu... piftii, chiar în toiul nopții, de la fereastra unei localnice. Imaginile surprinse de camere au devenit virale și au ajuns pe mâna poliției. Cu mai multe detalii ni se alătură colega mea, Teo Argint. Bună dimineața, Teo", a transmis Simona Pătruleasa.

Hoții de mâncare

"Bun găsit!

Furtul neobișnuit a avut loc sâmbătă noaptea, în jurul orei 02.00. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum unul dintre hoți poartă pe cap o bluză, ca să nu fie recunoscut. Individul se întinde spre pervazul apartamentului și fură câteva caserole cu piftii, lăsate nesupravegheate. Apoi i le pasează colegului său, care stă sub camerele de supraveghere, astfel încât să nu fie văzut. Primul hoț repetă schema și nu se lasă până ce nu adună toate caserolele cu mâncare de lângă fereastră.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Localnica păgubită a făcut imaginile publice și spune că nu este prima dată când a căzut victimă furturilor. Hoții i-au mai furat hainele de pe sârmă, oala cu sarmale și pe cea de ciorbă. Acum însă, a ajuns la capătul răbdării și a trimis imaginile poliției locale, sperând că cei doi hoți înfometați vor fi identificați. Momentan atât de aici, la revedere!", a transmis Teodora Argint.

Citește și: Crimă din gelozie în localitatea Dobreni. Un bărbat și-a ucis soția, cu 30 de ani mai tânără decât el


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: