Furt din second hand, surprins de camerele de supraveghere

În imaginile surprinse de camera de supraveghere, cei doi, o femeie și un bărbat, se prefac interesați de eșarfele aflate la vânzare, într-un magazin de haine second hand. În realitate însă au pus ochii pe un singur produs: o haină din blană de nurcă al cărei preț e de 1.000 de lei.

Citeste si: Un hacker din România a sustras 6.500 de euro de la o fundație caritabilă, în Italia. Banii trebuiau să ajute la îngrijirea copiilor

Hoții caută piese scumpe în magazinele second hand

Cel mai probabil, hoții au impresia că s-au poziționat într-un unghi mort, dar camera video îi surprinde mai departe cum pun la cale furtul. Odată ce primește acceptul femeii, bărbatul intră în cabina de probă cu două obiecte vestimentare... Un minut mai târziu iese doar cu unul.

Citeste si: VIDEO| Jaf armat într-o cafenea din Suceava

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Proprietarul magazinului a dat imaginile publicității în speranța că-i va prinde pe cei doi hoți.

Citeste si: Augustin Viziru, prins la furat, într-un magazin din Anglia. Cum a reușit să scape: "Am zis că ne arestează"

VIDEO- Imaginile surprinse de camerele de supraveghere

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si