Spargatorii intrau in vilele bogatilor dupa metoda veche: ocoleau alarma de securitate ascunsa in usa, gaseau o fereastra deschisa si foloseau pe post de franghie, un cearsaf.

Cand se vedeau inauntru, incepeau sa rascoleasca si dupa ce gaseau bani la etaj, coborau dupa bijuterii, la parter. Mergeau la sigur cu un dispozitiv care indica puritatea metalelor pretioase si astfel prada era mereu extrem de valoroasa.

Citeste si: Logodnica criminalului olandez, declarații cutremurătoare: "Dacă vii dintr-o familie ca a lui Joop, nu ai nici o șansă. Nu era un monstru, ci un om care a suferit mult”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

In cateva luni, hotii din Romania au furat de la bogatii Angliei milioane de lire sterline.

Hoții români care au speriat Anglia. Prinși și condamnați la închisoare

Dupa fiecare lovitura, spargatorii se laudau rudelor de-acasa. Dovada stau fotografiile cu gramezi de bani pe care le-au postat pe retelele de socializare.

Capul retelei ar fi un barbat, iar mana dreapta in afacerea murdara, chiar sotia! In cardasie cu alti doi amici, sotii au spart in jur de 100 de case si dupa 3 ani in care au trimis banii furati acasa, in Romania,

au fost prinsi.

Politistii britanici le-au dat de urma dupa ADN si dupa cateva amprente gasite pe o conserva.

In casele lor, politistii britanici au descoperit adevarate tezaure si nu le-a fost greu sa-i inchida. Daca sotii au primit cate 6 ani de inchisoare, ceilalti doi barbati implicati in spargeri, vor ispasi doar 3.

Citeste si: Alexandra și Luiza, căutate în Italia și Anglia! Investigatorii privați au luat urma fetelor deși poliția întârzie să le declare dispărute la nivel internațional


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si