Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional!

La doar 35 de ani, Ionuţ şi-a găsit sfârşitul într-un mod tragic. Tânărul era acasă, când a văzut că locuinţa unor vecini ardea cu flăcări uriaşe.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Ştia că în casa oamenilor venise şi fiul lor cu nepoţii, în vacanţă, aşa că a mers într-un suflet acolo, să îi ajute.

Fără să stea pe gânduri, a sărit imediat să îi scoată pe vecini din flăcări, însă a avut ghinionul să calce pe un fir electric care căzuse pe jos, după ce s-a topit din cauza focului. Tânărul s-a electrocutat la gardul gospodăriei şi a căzut secerat la pământ.

Citeste si: Incendiu de proporții în Capitală unde două case au ars, iar locatarii unui bloc au fost evacuaţi

Un copil bun, săritor, care nu a deranjat pe nimeni niciodată. Aşa îl descriu localnicii din comuna Vinderei pe Ionuţ. Întreaga comunitate îl plânge acum pe tânăr.

"El săracu tot timpul sărea dacă aveai nevoie de ceva, mereu venea..lăsa

baltă tot şi se ducea şi dădea o mână de ajutor, era un copil tare bun la suflet. şi cuminte, şi educat, la locul lui", povesteşte un vecin.

Citeste si: Sfârșit tragic al unui vasluian! A murit în timp ce-și salva vecinii din incendiu! ”Cineva trebuie să răspundă pentru moartea lui!”

Casa care a luat foc s-a făcut scrum în urma incendiului.

Fiul proprietarului a ajuns la spital cu arsuri grave, dar şi cu mai multe răni pentru că a spart geamurile locuinţei ca să-şi scoată copiii şi familia din flăcările uriaşe.

Pentru moartea tânărului de 35 de ani, primarul comunei dă vina pe compania de distribuţie a energiei electrice care ar fi intervenit cu întârziere în acest caz. Ionuţ nu era căsătorit, însă avea doi copii care au rămas acum orfani de tată.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si