Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Ia românească, furată de brandurile de lux! O asociație din România cere recunoaștere internațională pentru cămașa tradițională

Luis Vuitton a copiat aproape în întregime detaliile iei românești, dar nu a precizat și care sunt originile acestui articol vestimentar.

Redactia Stirile Kanal D,

Ia românească

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Casa de modă Luis Vuitton este că a plagiat în noua colecție ia tradițională din Mărginimea Sibiului. Motivele, croiala și structura bluzei tradiționale românești au fost copiate aproape în întregime de brandul de lux, fără să fie precizate identitatea și originile designului”,a  transmis Christian Sabbagh.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: VIDEO Andreea Mantea face orice pentru a ține pasul cu moda. La ce sacrifiu a recurs acum, de dragul unor piese vestimentare aduse tocmai din Dubai?

O asociație din România dorește ca respectiva casă de modă să scoată camașa din colecție

O asociație din România, prin reprezentanții săi, a cerut ca Luis Vuitton să elimine din colecție acel model de cămașă până în momentul în care comunitățile de oameni din Mărginimea Sibiului își vor da acordul.

Citește și: 5 motive pentru care să achiziționezi genți de lux

De asemenea, această asociație a făcut un apel public în mediul online pentru ia românească să primească recunoaștere la scară internațională.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI