Close sidebar
Close sidebar

VIDEO: Iancu, fratele lui Culiță Sterp a cerut-o în căsătorie pe iubita sa în ringul de luptă: ”Am un câștig mult mai mare, și anume femeia vieții mele, Denisa, cu care vreau să-mi împart viața”

Iancu Sterp a cerut-o în căsătorie miercuri seară, pe Denisa, după ce a pierdut meciul din gala RXF. Emoționat, tânărul a spus că a câștigat ceva mult mai de preț, și anume, o viață întreagă alături de Denisa.

Stefania Pavel,

Iancu Sterp a cerut-o în căsătorie de Denisa, în gala RXF.

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Miercuri seară, Iancu Sterp, fratele manelistului Culiță Sterp a pierdut lupta din cușcă cu George Zănoagă. Vizibil emoționat, tânărul a profitat de moment și a decis să o ceară în căsătorie pe iubita lui, Denisa Coțolan, alături de care are o relație frumoasă. 

Moment emoționant, Iancu Sterp și Denisa îmbrățișați pe ringul de luptă

În lacrimi, Denisa a pășit în ringul de luptă, moment în care Iancu a îngenuncheat și a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui.

"Am un câștig mult mai mare, și anume femeia vieții mele, Denisa, cu care vreau să-mi împart toată viața de acum încolo. Vrei să fii soția mea?",

a spus Iancu Sterp. Fata s-a așezat alături de el în genunchi și l-a îmbrățișat. Alături de cei doi logodiți au venit și mama lui Iancu, dar și frații lui cu buchete imense de trandafiri roșii.

Iancu Sterp i-a făcut o declarație emoționantă Denisei, chiar pe ringul de luptă.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: EXCLUSIV- Florin Salam, despre relația cu Tzancă Uraganu și adevărul despre dependența de droguri: ”Eu îmi trăiesc viața, mi-o fac cum vreau eu. În România mi-e scârbă”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Culiță a ținut și el să publice întregul moment pe pagina sa de Instagram, unde a dat de înțeles că este mândru de Iancu și de decizia pe care a luat-o.

”Iancu a pierdut o luptă, dar nu și ”războiul”. În schimb a câștigat cel mai important lucru pentru el: viitoarea lui familie!”, a scris artistul în descrierea videoclipului.

@rxflive #Rxf #iancu #galarxf45 #rxflive #cerereincasatorie Iancu Sterp, Cerere in casatorie 🥰😍@Iancu sterp oficial ♬ sunet original- Rxf.Live

Când va avea loc nunta celor doi tineri?

Nimeni din sală nu se aștepta la momentul inedit, dar cu toții s-au ridicat în picioare și i-au aplaudat pe cei doi tineri. Și Ileana Sterp a vorbit despre seara trecută. Aceasta spune că îi pare rău de faptul că Iancu a pierdut lupta, însă e sigură că a dat tot ce a putut, chiar și atunci când se afla la pământ, fără aer.

"Sunt fără cuvinte. Îmi pare super rău că a pierdut Iancu, dar sunt super fericită pentru el și pentru Denisa. Îi iubesc mult de tot. E doar un meci, cineva trebuia să piardă și, din păcate, acela a fost Iancu, dar asta îl va ambiționa mai mult să fie mai bun pe viitor. Am fost foarte surprinsă și nu mi-a venit să cred cât de mult a rezistat Iancu la sol, când era fără aer, a rezistat până la ultima suflare. Sunt foarte, foarte mândră de el.  Felicitări lui George și îi mulțumim că ne-a oferit un meci pe cinste", a spus Ileana Sterp.

Iancu Sterp și Denisa ar urma să se căsătorească anul viitor.

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: EXCLUSIV -Tendințe noi în materie de nunți în anul 2024: ”Nunta perfectă arată diferit prin ochii fiecărui cuplu”

Cuplul ar urma să se căsătorească în toamna anului viitor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI