„Ianna Novac este o artistă foarte iubită de public,  dar și o soție și o mamă desăvârșită.

Cum reușește să fie mereu în formă indiferent de rolul pe care îl are, ne va spune chiar Ianna, care se află alături de mine”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Ianna Novac, artistă, mamă și soție

Silvia Ioniță: Bine ai venit, Ianna! Mă bucur tare mult să te revăd. Noi

nu ne-am mai văzut de ceva timp și eu te urmăresc, te văd. De când nu ne-am mai văzut tu ai bifat așa, multe lucruri. Te-ai căsătorit, faci parte dintr-o relație de cuplu invidiată în showbiz și asta pentru că se vede a fi iubire acolo, nu?

Ianna Novac: Într-un cuplu tot timpul trebuie să fie iubire. Din punctul meu de vedere trebuie. Fără iubire nu se întâmplă nimic. Sunt binecuvântată cu o familie frumoasă, cu un soț minunat, cu doi copii absolut delicioși. 

Silvia Ioniță: Acum câți ani v-ați căsătorit?

Ianna Novac: Ne-am căsătorit acum aproape 21 de ani, facem în toamnă.

Silvia Ioniță: Erai micuță atunci.

Ianna Novac: M-a păcălit repede.

Silvia Ioniță: Chiar așa, cum te-a „păcălit”?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Ianna Novac: M-a „păcălit” prin muzică. La mine toată viața este legată de muzică. El a fost profesorul meu de canto la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”. A fost un an de relație profesională între profesor și elevă, o elevă extrem de silitoare, responsabilă, dornică să absoarbă absolut tot de la profesorul ei, dar, în timp s-a transformat într-o dragoste dar într-o dragoste atât de frumoasă unde eu eram fascinată de el ca personalitate, ca om ca profesor.

Eu l-am descoperit ca și bărbat când am terminat liceul de muzică. Deja trebuia să dau la Conservator. Era vara, înainte de a da admiterea la Conservatorul din București și el m-a sunat pe mine și m-a întrebat ce fac, cum merg pregătirile, când am examenele și dacă vreau să ieșim la o plimbare. Și atunci practic l-am descoperit.

Silvia Ioniță: Nu cred că n-ai știut cumva că te admiră și el în toată această perioadă de liceu

Ianna Novac: Nu, nici nu mi-am pus problema. Îți spun, eram atât de silitoare, părinții mei m-au trimis la București fiindcă eu vin din Chișinău, din Republica Moldova și știam că am o mare responsabilitate aici, să fac școală, să ajung un om la înălțime, să am rezultate mari în urma mea. Eu de la 13 ani eram pe scenă, câștigam foarte multe premii, eram în top și părinții mei cereau foarte mult de la mine și eu simțeam pe umerii mei responsabilitate. Eu nu stăteam să mă gândesc la tâmpenii. Eram focusată pe lucrurile importante. Când m-am relaxat și când am ieșit la plimbare...

Silvia Ioniță: Ai ieșit la prima cafea. Fără să ne dăm seama, iată, am povestit. În parc, în Herăstrău, la terasă, prima cafea dată de soțul tău, Octavian și uite așa ați ajuns să vă căsătoriți. Cam după câtă vreme?

Citește și: VIDEO- Taylor Swift și Miley Cyrus, marele câștigătoare Grammy

Ianna Novac: Rapid. După un an de zile. Eu eram în anul I de Conservator și el m-a cerut de nevastă. Eram mică, sincer. Pentru mine a contat foarte mult în viață să iubesc să iubesc. Am visat tot timpul la un partener special unde voi trăi o iubire adevărată și dacă am simțit lucrul ăsta normal că am zis „da”.

Silvia Ioniță: Și ce din visul de atunci poți spune că n-ai bifat până în ziua de astăzi?

Ianna Novac: Absolut tot am bifat. Dumnezeu m-a ajutat să bifez chiar absolut tot. Îmi spunea un prieten de-al meu foarte bun că eu nu mai am voie să-i cer lui Dumnezeu nimic, fiindcă mi-a dat tot și îi mulțumesc mereu pentru lucrul acesta.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Anda Adam și Yosif Mohaci, atmosferă incendiară la propria nuntă. Cum şi-au făcut cei doi apariţia în fața invitaților- radioimpuls.ro

Silvia Ioniță: În cuplu trebuie să existe și momente un pic mai tensionate? Nu vă certați?

Ianna Novac: Ooo, tensionate! Avem în permanență. Sigur, nu tensionate. Noi suntem două personalități extrem de puternice. Doi artiști care realizăm lucruri destul de mărețe și atunci avem păreri diferite, avem idei, ne impunem puternic punctul de vedere. Câteodată mie nu-mi convine, nici lui nu-i convine cum vin eu.

Silvia Ioniță: Deci voi aveți certuri pe considerente artistice.

Citește și: VIDEO- Marius Bodochi, unul dintre cei mai mari actori ai României: "Personajele sunt precum niște copii de care trebuie să ai grijă"

Ianna Novac: Exact, profesionale. Având în vedere că amândoi ne pricepem la ceea ce facem și suntem foarte bine pregătiți pe domeniul nostru, normal că avem discuții. Dar noi, absolut tot ceea ce facem, facem împreună și vreau să spun că, sigur, asta e ca un sfat pentru tinerii care ne privesc, este normal să fie așa ceva într-o familie. Nu poate fi doar lapte și miere și nu aveți de ce să invidiați fiindcă o familie și o relație se ține cu foarte multă muncă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si